Advies nodig over een koffiemachine op het werk? Deac helpt

De focus van veel organisaties ligt op het tevreden maken en houden van de klant. Maar tevredenheid begint bij de werknemers. Een professionele koffiemachine kan niet missen in een bedrijfskantine. Zeker wanneer u weet dat 82 procent van de werkenden een kwalitatieve kop koffie erg belangrijk vindt om de dag goed van start te gaan. Resultaten beginnen bij een goede werkomgeving. En daar is een kopje koffie zeker een goed voorbeeld van. Een goede bak koffie begint natuurlijk bij een professionele koffiemachine. Wij geven u een paar handige tips!

De capaciteit van een professionele koffiemachine

U heeft besloten dat er nieuw apparaat op het werk moet komen. Een koffiemachine met te veel capaciteit voor het aantal medewerkers is natuurlijk zonde, maar een koffiemachine met te weinig capaciteit voor het aantal medewerkers is net zo zonde. Zo zijn er nog meer punten waar u aan moet denken. Denk bijvoorbeeld aan het aantal gebruikers, de snelheid per bak in seconden, het aantal koffievariaties, wel of geen andere dranken dan koffie, espresso-, instant-, of fresh brew-koffie en wordt er de gehele dag koffie gedronken? Lastig om op deze manier een goede keuze te maken? Deac helpt u hier graag bij. Zo straalt uw bedrijf professionaliteit uit en zijn u en uw werknemers voorzien van een hele lekkere kop koffie.

Welke koffiemachine moet u kiezen?

Er bestaan veel verschillende koffiemachines, maar welke past nu bij uw organisatie? Goede koffie bevordert de creativiteit van uw werknemers, maar hoe bepaal je of een koffiemachine de perfect match is? We snappen dat dit een moeilijk keus is en het grote aanbod maakt het er ook niet gemakkelijker op. Wij geven je daarom een paar voorbeelden van fijne professionele koffiemachines voor op het werk.

– Jura
– Rex Royal

– Etna

– Animo
– Faema

Deze apparaten zijn geschikt voor verschillende doeleinden door de grote capaciteit en veelzijdigheid voor het echte barista-gevoel, maar dan op het werk! Ze kunnen gebruikt worden voor verschillende soorten koffies. Of u nu zin heeft in een gewone kop koffie of een romige cappuccino: de apparaten hebben veel vermogen. Zijn er veel medewerkers in dienst? Dan is de Rex Royal misschien wel een goede en fijne keuze. Heeft u de hygiene hoog in het vaandel staan? Dan is het Jura apparaat waarschijnlijk de perfecte match, plus TÜV-gecertificeerde hygiënegarantie.

Thuis hebben we ons eigen ritueel en kopen we goede koffie. Op het werk moeten de meeste mensen het doen met een kleine beker en waterige koffie. Het wordt steeds belangrijker om ook op het werk goede koffie aan te bieden voor medewerkers, maar ook zeker voor klanten. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en laat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Meer informatie? Neem dan eens een kijkje op de website Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/

About