Gouden Tip
Image default
Woning en Tuin

Altijd je afvalcontainer kwijt? Met deze gouden tip niet meer!

Vooral als je zelf in een druk steegje woont kan dit nog wel eens voorkomen. Je containers kwijtraken! In veel steden wordt het afval gescheiden verzameld en hebben mensen 4 afvalcontainers:

– Een blauwe container voor het papier

– Een groene container voor compost

– Een oranje container voor plastic afval

– Een grijze container voor restafval

Een ideaal systeem om je afval gescheiden in te zamelen. En helemaal ideaal omdat je je container alleen maar op de weg hoeft te zetten en deze dan door de afvalvrachtwagen geleegd wordt. Tot dusver alleen maar lof over dit systeem. Maar het enige dat regelmatig voorkomt en eigenlijk best wel heel vervelend is, is het feit dat je container na de lediging soms op een hele andere plek staat. Nog erger is het als jij dus in een druk steegje woont waar meerdere huishoudens hun containers op 1 plek neerzetten. Nou als dan de afvalwagen is geweest, kun je dus eerst een uur zoeken welke container van jou is!

Met een beetje pech pakt iemand anders jouw container en zoek je je helemaal wezeloos. Het is wel zaak om je eigen container weer terug te hebben, aangzezien elke lediging betaald moet worden, en de kliko dus geconnect is met jouw huis.

Met stickers je kliko altijd herkenbaar

Met onze gouden tip is jouw kliko altijd herkenbaar! Plak er stickers op! Niet van die agenda stickertjes hoor, want die kunnen niet tegen regen en zijn er zo weer af. Nee, kies voor plakletters of speciale klikostickers. Plakletters of plaknummers zijn eenvoudig en zien er niet druk uit op jouw container. Het makkelijkste is om je huisnummer op je kliko te plakken. Maar wil je wat gezelligheid? Dan is een containersticker natuurlijk nog het leukste! Ze zijn verkrijgbaar met gezichtjes, met bloemen, met molens en alles wat je maar kunt bedenken. Met een kliko sticker op elke container is je container herkenbaar en ziet ie er een stuk leuker uit. Wil jij ook kliko stickers of huisnummer stickers kopen? Bezoek dan de site Plakletterswebshop.

https://www.plakletterswebshop.nl/