Gouden Tip
Image default
Aanbiedingen

Begeleiding in outplacement in regio Zeeland door deze expert

Een gedwongen uitdiensttreding is nooit prettig, zowel niet voor de werkgever als voor de werknemer. Wellicht is er sprake van onverenigbaarheid van karakters of heeft het bedrijf te maken met economisch mindere tijden of een reorganisatie. Om deze lastige periode goed door te komen zijn er verschillende bureaus te vinden die ondersteuning bieden in outplacement. Een dergelijk bedrijf is H.R. Consultancy, gevestigd in Goes in Zeeland, die u begeleidt in het proces van outplacement. Zo gaan werknemer en werkgever goed uit elkaar.

Op een goede manier uitdiensttreden

H.R. Consultancy in Goes is gespecialiseerd in het begeleiden van outplacementtrajecten. Zij realiseren effectieve begeleiding door mensenkennis, kennis van de arbeidsmarkt en het hanteren van een heldere aanpak. De werknemer gaat eerst in gesprek met een coach om het zelfvertrouwen te herstellen en om zijn of haar competenties en vaardigheden in kaart te brengen. Zo wordt duidelijk welk type organisatie bij hem of haar past en wordt het later makkelijker om een geschikte nieuwe baan te vinden. Vervolgens helpt de coach de werknemer afscheid te nemen van de oude baan, zodat er weer uitgekeken kan worden naar een nieuwe uitdaging. Daarna wordt de werknemer bijgestaan in het solliciteren naar een nieuwe baan. Door het uitgebreide, regionale netwerk van deze specialist, kunnen zij interessante connecties maken en dit proces wellicht versnellen. Voor een succesvol traject in outplacement moet u daarom bij deze expert in Zeeland zijn!

Wilt u meer weten over het traject?

Heeft u interesse in de diensten van dit bedrijf in Zeeland op het gebied van outplacement? Neem dan contact op met een van de medewerkers om een afspraak te maken of een offerte aan te vragen. Zo heeft u een beeld wat dit bureau voor u kan betekenen. Daarnaast is het mogelijk om van andere diensten gebruik te maken, zoals paardencoaching of personeelsadvies. Maak kennis en ontdek de mogelijkheden voor uw bedrijf!

https://www.hr-consultancy.nl/