Gouden Tip
Image default
Woning en Tuin

Bieden op taxateurs

Via taxatieveilingen.nl kun je bieden op taxateurs. Ideaal! Want zodoende houd je dus zelf in de hand hoeveel je uitgeeft aan een taxateur. Normaliter is dat namelijk een vast percentage van het vastgestelde bedrag van wat je huis waard is. Maar nu kun je daar dus onder gaan zitten. Want door middel van de meeste makelaars kun je er al achter komen wat het huis ongeveer waard is. Alleen zijn de meeste makelaars niet erkend en gecertificeerd daarvoor. En telt die dus niet als een officiële taxatie van jouw huis.

Taxatieveilingen.nl

Ik kwam op de website taxatieveilingen.nl, toen ik meer op het internet ging lezen over taxatie van huizen. Zodoende kwam ik er dus achter dat er zo’n vast percentage wordt gehanteerd. En ik bedacht dat er tegenwoordig vast ook wel andere oplossingen zijn. Daardoor kwam ik al gauw op de website taxatieveilingen.nl terecht. Daar las ik dus dat wanneer je een gratis account aanmaakt, je direct mee kunt bieden op taxateurs voor jouw huis! Hier was ik dus direct in geïnteresseerd. Want ik had al van mijn makelaardij een bepaalt bedrag in mijn hoofd van hoeveel mijn huis ongeveer waard zal zijn. En dus wist ik dat ik maar tot een bepaalt maximum moest gaan qua kosten hier in deze veiling aan een taxateur voor mijn huis.

Ik zag dat er al enkele biedingen waren gedaan op een veiling die momenteel, nog 45 minuten, liep / loopt. Ik ben dus snel mee gaan bieden. En het was echt een fantastisch systeem! Uiteindelijk moest ik nog wel een keer mijn bod verhogen. Maar geen probleem. Want ik was nu alsnog goedkoper uit. En het handige was ook, dat ik een mail kreeg wanneer iemand anders boven mijn bod zat.

De taxateur voor mijn taxatie huis nam direct contact met mij op. En inmiddels is mijn huis getaxeerd!

Gerelateerde artikelen

De meest ideale plekken voor een hottub

Dakkapel van hout

Welke stappen worden ondernomen om het kunstgras in Apeldoorn te plaatsen?