Gouden Tip
Image default
Bedrijven

Bruine vlekken in gezicht verwijderen

Bruine vlekken in gezicht verwijderen

Het hebben van bruine vlekken in het gezicht kan erg vervelend zijn. Het ziet er niet erg mooi uit, en daar kan je niet al te fijn over voelen. Natuurlijk is het gewoon iets wat hoort bij het ouder worden, maar dat betekent niet dat je er niets aan kunt doen. Deze bruine vlekken zijn pigmentvlekken en ontstaan door lange blootstelling aan uv-straling, dus jouw blootstelling hieraan verminderen of het gebruiken van zonnebrand kan het proces al vertragen. Maar om de al ontstane bruine vlekken in gezicht verwijderen hebben wij een paar tips verzameld.

Zoethoutextract in de vorm van laurierdrop

Zoethoutextract is een zuur wat in veel pigmentvlekken crèmes wordt gebruikt om ze te verwijderen. Nu kun je deze pigment vlekken gezicht verwijderen crèmes kopen, maar je kunt dit extract ook gemakkelijk zelf maken. Laurierdrop bestaat grotendeels uit zoethoutextract dus wanneer je dit oplost in warm water krijg je een plakkerige pasta die je vervolgens op je pigmentvlekken smeren en vijftien minuten laten inwerken. Dit mengeltje kun je dagelijks gebruiken voor optimaal resultaat

Het gebruiken van pigmentvlekken verwijderen crème

Nu bevatten deze crèmes vaak meer dan alleen zoethoutextract, en bovendien zijn niet alle pigmentvlekken crèmes hetzelfde. Het kan het dus zeker waard zijn om hier ook eens naar te kijken. Een soort crème die in ieder geval helemaal anders werkt dan de meeste is Skinlight. Deze crème is niet specifiek gemaakt voor pigmentvlekken maar is bedoeld om de huid te bleken. Hij heeft dus ook maar één doel en je hoeft hem alleen maar op de vlekken aan te brengen, hierdoor werkt hij een stuk gerichter. Met Skinlight kun je ervan uitgaan dat hij resultaat boekt.

Een laserbehandeling tegen pigmentvlekken

Als je iets zoekt wat meer definitief en wat je niet regelmatig hoeft te herhalen dan is een laserbehandeling misschien wel wat voor jou. Het kost iets meer, maar het hoeft maar ongeveer eens per jaar te gebeuren. En je hebt meteen resultaat. De laserbehandeling werkt als volgt, de laser zendt straling uit op een bepaalde frequentie die alleen de pigmentcellen verpulvert. Zo blijft er een gaaf en egale huid over. Nu komen de vlekken hiermee dus wel terug, en moet het ongeveer eens per jaar herhaald worden. Ook voor het boeken van deze behandeling zou ik het eerst met jouw dokter bespreken.

Een mengsel van olijfolie en azijn

Azijn heeft zoals je misschien wel wist een blekend effect, en olijfolie hydrateert de huid grondig. Wanneer je deze twee mengt en een half uur op de pigmentvlekken in laat werken worden ze lichter. Hierna kun je het afspoelen met lauw water. Dit is een proces wat je regelmatig kunt herhalen om je vlekken op te lichten en de huid te verzorgen.

 

Dit waren maar enkele van de vele methodes die er bestaan voor het bruine vlekken en gezicht verwijderen. Ook jij hoeft dus niet met de vlekken te blijven zitten en kunt er iets aan gaan doen. Sterker nog, je kunt vandaag nog beginnen. Je kunt nu een tip uitkiezen en er verder onderzoek naar gaan doen. Of je kunt meteen een afspraak bij de dokter of huiddeskundige maken om je plannen te bespreken. Wat je in ieder geval niet moet doen is niets.

 

http://www.gezichtbleken.nl/

Gerelateerde artikelen

Weg met de wegwerpmaatschappij!

Lamellen afdekkingen voor zwembaden

Vervoeren