Coronaproof rijlessen bij Rijschool Gorinchem

Bij Rijschool Gorinchem is het mogelijk om coronaproof je rijbewijs te behalen. De rijlessen worden gegeven volgens de richtlijnen van het RIVM. Iedereen wilt natuurlijk weer terug naar de tijd voor de corona. Zonder lockdowns, zonder maskers, zonder angst voor het oplopen van corona. Dit kunnen we alleen bereiken als we samenwerken en er ook wat aan doen. Dit begint bij onszelf. Wij moeten allemaal persoonlijk onze bijdrage leveren door onszelf zoveel mogelijk te beschermen door de maatregelen na te leven. Rijschool Gorinchem wilt evenveel dat alles weer zo snel mogelijk wordt als vroeger. 

Er zijn meerdere rijinstructeurs. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over wachttijden. Je kunt direct starten met rijlessen. Of het nu is voor de auto, motor of bromfiets/scooter, je kunt er terecht om je rijbewijs te halen. Het is een rijschool met een hoog slagingspercentage. Dit komt doordat de rijlessen van kwaliteit zijn. Je zou denken dat de lessen daardoor duur zullen zijn. Maar integendeel, zijn het goedkope rijlessen. Kwaliteit hoeft niet per se duur te zijn. Dit bewijs Rijschool Gorinchem met de voordelige lespakketten. Bovendien is het mogelijk om de lespakket te betalen in termijnen. 

 

Volledige begeleiding 

Tijdens de rijlessen krijg je een persoonlijke begeleiding. Je krijgt persoonlijk advies en de rijlessen worden afgestemd op jouw persoonlijke situatie en voorkeur. Het is een rijschool met meer dan 15 jaar ervaring. Dit merk je ook aan de manier waarop ze les geven. Je kunt rijlessen nemen in een automaat of schakelbak. De lespakketten zijn inclusief praktijkexamen van het CBR. Bij lespakketten Ultimate en Garant krijg je ook een gratis theoriecursus, waarmee slagen vrijwel gegarandeerd is. Het is een flexibele rijschool met heel veel opties en extra’s. Je wordt netjes thuis opgehaald om je rijlessen te kunnen volgen. Na de rijles wordt je ook weer netjes thuis afgezet. 

 

Gratis proefles

Het is al mogelijk om te beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar. Hoe jonger je begint, hoe beter. Des te meer ervaring je kan opbouwen. Bovendien worden de praktijkexamens van het CBR ieder jaar duurder en moeilijker. Dus ermee wachten heeft geen zin. Je kunt al afrijden als je 17 jaar oud bent. Met een begeleider kun je dan achter het stuur. Op je 18e verjaardag kan je dan al meteen volledig zelfstandig de weg op. 

Je kunt direct starten met een gratis proefles en zo kennis maken met je rijinstructeur. Samen kunnen jullie bekijken hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben om te kunnen slagen voor je rijbewijs. Zo hoef je dan ook niet meer of minder lessen te nemen dan nodig is. 

 

Netjes en eerlijk

Rijschool Gorinchem is een rijschool die beloftes nakomt. Altijd netjes en eerlijk. Werkwijze is transparant en vertrouwd. Dit heeft natuurlijk ook invloed op jouw motivatie. Motivatie is een belangrijke drijfveer die jou de doorzettingsvermogen en wil geeft om door te gaan en te gaan slagen. Zo kun je op een geruste en relaxte manier achter het stuur tijdens de rijlessen. Spanning kan ervoor zorgen dat je onnodige fouten zult maken, wat je natuurlijk niet wilt hebben tijdens je examen.

 

Examengerichte rijlessen

De rijlessen zijn volledig examengericht. Hierbij kan je denken aan de examenroutes die je moet afrijden tijdens het praktijkexamen van het CBR. Tijdens de rijlessen rijd je voornamelijk deze routes. Het examen voelt daarbij aan als een herhaling van de lessen, wat de kans op slagen vergroot. Ook worden de vragen voor en tijdens het afrijden doorgenomen. Ook dit zorgt ervoor dat je zelfverzekerd het praktijkexamen tegenaan gaat. Hoe lekkerder je je in je vel voelt, hoe groter de kans op slagen!

 

About