Gouden Tip
Image default
Dienstverlening

De beste producten die je bij Schipper Ede kunt aanschaffen

Heb jij al eens wat gekocht bij het bedrijf Schipper Ede of een dienst van hen aangenomen? Dan weet je zeker dat zij alleen maar kwaliteitsproducten aanbieden en daarbij ook nog eens expertise hebben in hun vak. Vergeleken met andere bedrijven, zijn zij degene die jou het beste kunnen helpen. Maar welke producten of diensten van dit bedrijf zijn nu de beste waar je als klant uit kunt kiezen. Wij hielden een enquête en daaruit kwamen interessante resultaten. In deze blog lees je de top drie beste producten/diensten die uit de enquête is gekomen.

Schuifpuien

Als je denkt aan Schipper Ede, denk je meteen aan de hoge kwaliteit schuifpuien die zij aanbieden voor een goede prijs. Het bedrijf heeft daar de meeste expertise in en heeft meerdere opties als het gaat om schuifpuien. Uit de enquêtes is gebleken dat meer dan 90% van de respondenten erg tevreden is met zijn schuifpui in huis. Daarbij vinden ze het extra fijn dat de medewerkers van Schipper Ede ook de dienst aanbieden om het schuifpui namens het bedrijf bij hun thuis te installeren. Hierdoor hoeven de klanten, zoals jij, niet verder te zoeken naar een derde partij die het komt installeren.

Vouwwanden

Tegenwoordig zijn vouwwanden ook erg populair om in huis te hebben. Bij het bedrijf is dit product redelijk niet, maar jij als consument bent nog steeds tevreden met de manier hoe ze jou kunnen informeren en helpen met het uitzoeken van de juiste vouwwand, of het überhaupt aanraden om te nemen. Hierdoor heb je als klant meer perspectief en dat bleek ook weer uit de enquêtes.

Kozijnen

Dit populaire product van Schipper Ede is ook een van de hoogst gescoorde producten en diensten volgens jullie. Vooral de onderhoudsbeurten van Schipper Ede worden door jullie hoog geprezen en daarbij is het personeel ook nog erg vriendelijk tijdens de klus. Kortom, Schipper Ede biedt alle mogelijkheden aan als het komt op schuifpuien en kozijnen. Je kunt gerust een keer langskomen in hun showroom om hun producten te bekijken en daarbij ook expertise van hen te vragen.