De vernieuwde modellen van Seiko-Prospex

De Seiko-Prospex horloges zijn terug en beter dan ooit. Met een nieuw en tijdloos ontwerp zijn deze horloges nog aantrekkelijker dan voorheen. De Seiko-Prospex horloges zijn al 50 jaar erg populair en ze worden alleen maar populairder, dus pak je kans voordat het te laat is. Seiko streeft naar het maken van de veiligste duikhorloges op de markt, die geen schade aanrichten aan de onderzeewereld. De echte liefhebber kent deze horloges natuurlijk al erg goed en kent alle eigenschappen van de Seike-Prospex horloges uit zijn hoofd. Voor de nieuwe klanten hebben we in de hieronder volgende alinea’s nog even alle belangrijke informatie op een rij gezet.

Een universeel horloge

Voor horlogemakers is het bouwen van een Adventure Sports horloge, dat zowel ter land, op zee of in de lucht te gebruiken is, één van de grootste uitdagingen die hen tegemoet komen. Seiko is al jarenlang een pionier in het maken van de meest duurzame duikhorloges van de hoogste kwaliteit. Zoals al eerder vermeld is zijn de Prospex horloges ook geschikt voor andere outdoor-activiteiten. In verhouding tot andere Adventure Sports horloges zijn de Seiko-Prospex horloges zeer laag geprijsd. Na het bouwen van het eerste duikershorloge in 1965, is Seiko er keer op keer in geslaagd om – met waarlijk professionele specificaties – te voldoen aan de hooggespannen verwachtingen van sport- en professionele duikers. Sinds 1965, komt in Seiko Prospex alle opgebouwde expertise samen in één collectie met waarlijk professionele specificaties.

Luxe materialen

Dankzij de het grote assortiment van Seiko Prospex horloges, zit er ongetwijfeld een model tussen dat perfect voor je is. Misschien zelfs meerdere! De horloges zijn gemaakt van luxe en duurzame materialen, zoals roestvrijstaal, extra dik glas en stevig rubber. Voor krassen hoeft u niet bang te zijn, want de glasplaten van de horloges zijn ontzettend sterk. Een uitstekende kwaliteit-prijs verhouding.

Exclusieve modellen

Een mooi voorbeeld van een van deze nieuwe Prospex horloges is de Seiko SRPC93K1. Sinds de nieuwe uitgeving van de Seiko Turtle horloges is de populariteit van deze duikhorloges met grote getalen gestegen. Seiko speelt in op dit succes door een aantal gelimiteerde horloges te lanceren, waarvan de SRPC91K1 er een is. Dit horloge is het resultaat van een samenwerking van Seiko met de kleinzoon van Jacques-Yves Cousteau. Het horloge is stijlvol en sportief, een unieke combinatie! Wees er snel bij en zorg ervoor dat jij een trotse eigenaar wordt van een van deze unieke horloges. 

https://www.juwelierswebshop.nl/

About

Posted on mei 29, 2019, 7:29 am By
Categories: Mode en Kleding