Gouden Tip
Image default
Dienstverlening

De voordelen van een fotobooth huren

Een fotobooth is de perfecte attractie voor een feest of evenement. Iedereen kan er gebruik van maken en houd er een leuke herinnering aan over. Je huurt een photobooth met een ruimte om foto’s te maken, oneindig veel foto’s die uitgeprint kunnen worden en een op maat gemaakte productie van foto’s. Oud en jong, iedereen kan gebruik maken van de fotobooth. De meest moderne fotoapparatuur inhuren voor een leuk evenement zoals een winkelopening, beursstand, festival of bruiloft zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke ervaring voor iedereen die aanwezig is!

Een photobooth voor elk evenement!

De meeste mensen zijn wel bekend met een photobooth. Voor de mensen die dat niet zijn, een photobooth is een hokje met een ingebouwde camera en een achtergrond en een bankje waar je met meerdere mensen in kan. Klik op de knop om foto’s te maken. Als de foto’s klaar zijn kan je selecteren of ze goed genoeg zijn en vervolgens laten uitprinten. Aan de zijkant van het hokje, buiten het gordijn zit een plek waar de foto’s worden geprint en je ze mee kan nemen. Iedereen kan er gebruik van maken!

Op de website van Lach je Lens kan je meerdere uitvoeringen vinden van deze photobooth met elk hun eigen voor- en nadelen. Je kan bijvoorbeeld een originele fotobooth huren (zoals hierboven omschreven) maar ook de Connect photobooth met een kleiner design en alleen een achtergrond, geschikt voor kleine ruimtes. Daarnaast heb je ook De Backdrop, waar een decor wordt gebouwd met attributen, een achterwand en allerlei outfits. Bij deze photobooth kan je een professionele fotograaf inhuren die de foto’s voor je maakt. 

Elke fotobooth is uitgerust met een spiegelreflexcamera en professionele belichting voor de mooiste resultaten. De foto’s worden direct geprint en er is geen limiet aan het aantal foto’s dat geprint kunnen worden. Je kan veel van de photobooths uitrusten met een custom uiterlijk waardoor elk model uniek is en elke foto dus ook. Voor elk evenement, van bruiloft tot festival is een fotobooth een leuke attractie die ervoor zorgt dat mensen altijd een aandenken hebben aan deze dag. 

Hoeveel kost een fotobooth huren?

De prijs van een fotobooth huren staat niet vast. Dit komt omdat er veel dingen zijn die je kan aanpassen aan het apparaat, het fotopapier of aan de accessoires. In de meeste gevallen kun je het fotohokje huren in een pakket van 4 uur onbeperkt gebruik van de photobooth, inclusief op- en afbouw en nog veel meer. De foto’s kunnen altijd direct worden geplant en er is altijd een personeelslid aanwezig in het geval dat er iets fout gaat of er hulp nodig is. Bekijk hier meer informatie over een photobooth huren op deze blog.

https://lachjelens.nl/