Gouden Tip
Image default
Aanbiedingen

Dit zijn de voordelen van pijlwagens

U weet vast wat pijlwagens zijn, vaak worden ze ingezet om LED-nummers en verkeersborden te weergeven om het verkeer in veilige banen te leiden tijdens werkzaamheden of calamiteiten. De partij Traffic Safety Systems verkoopt deze pijlwagens. Ze zijn simpel te gebruiken en hebben weinig onderhoud nodig. In deze blog vertellen we u meer over de voordelen van pijlwagens. lees snel verder!

 

Verschillende soorten pijlwagens

De pijl trucks van Traffic Safety Systems zijn uitgebalanceerd voor veilig rijden bij snelheden tot 90 km/u. De rijrichting wordt duidelijk aangegeven door de pijlwagen met duidelijke pijl. De actieauto kan ook worden gebruikt als split- en uitstootauto door de Fuel Saver Matrix Arrow aan het actieframe te bevestigen. Verkeersveiligheidssysteem arrow trucks zijn goedgekeurd in overeenstemming met EN12352 klasse L8H. Aan de hoeken van het frame zijn hydraulische steunen bevestigd. Dit garandeert een stabiel reliëf.

 

Milieubewuster

De pijlwagens zijn voorzien van een geluidsarme dieselgenerator of door zonnepanelen. Dat zorgt ervoor dat de CO2/uitstoot van een pijlwagen erg wordt beperkt. De pijlwagen is voorzien van een keyless control box, hiermee bedient u gemakkelijk alle functies van de wagen en deze is geplaatst aan de voorkant van de pijlwagen. Daarnaast biedt de pijlwagen van Traffic Safety Systems de optie om extra functies toe te voegen zoals andreasstrippen, hydraulisch neuswiel en nog veel meer.

 

Waarom kiezen voor Traffic Safety Systems?

Misschien vraagt u zich na het lezen van deze blog af waarom u een pijlwagen van deze Traffic Safety Systems zou kiezen. Het grote voordeel aan de pijlwagens van deze party is dat ze allemaal voldoen aan de eisen van de C.R.O.W. en daarnaast allemaal CO2-neutraal zijn. De pijlwagens zijn daarnaast ook nog eens RDW gekeurd en erg geluidsstil. Doordat de wagens zo geluidsstil zijn ze uiterst geschikt om te gebruiken in bijvoorbeeld de stad. De kwaliteit en de werking van de pijlwagens zijn uitermate goed. 

 

Bent u overtuigd?

Mocht u geïnteresseerd zijn in een pijlwagen van Traffic Safety Systems? Neem dan eens een kijkje op hun website, daar vindt u meer informatie over de pijlwagens. Schroom niet om bij vragen contact op te nemen met de klantenservice. De experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en te helpen met het maken van de beste keuze. 

 

https://www.trafficsafetysystems.eu/nl/