Excel to xbrl
Gouden-tip

Excel to xbrl is een software dat steeds vaker gebruikt word. Dit komt vooral door de verplichting om een aantal soorten rapporten in xbrl aan te leveren. Als het niet in xbrl aangeleverd word dan word het ook niet in behandeling genomen dus moeten bedrijven wel gebruik maken van Excel to xbrl.

Converteren van Excel bestanden

De meeste bedrijven maken gebruik van Excel voor het maken van financiële rapporten. Het is namelijk een uitgebreide software met een heel gebruiksvriendelijke lay-out. Zo kunnen mensen met weinig kennis over computers al goed overweg met Excel. Wanneer bedrijven verplicht worden tot xbrl willen ze nog wel Excel blijven gebruiken en kiezen daarom voor Excel to xbrl. Met een software is het mogelijk om Excel rapporten te converteren naar xbrl.

Waar is Excel to xbrl software te koop?

In Nederland zijn er diverse bedrijven dat Excel to xbrl software verkopen. Het is mogelijk om bij een van hun een pakket af te nemen voor Excel to xbrl. Wat ook mogelijk is het uitbesteden van Excel to xbrl. Bedrijven kunnen er namelijk ook voor kiezen om in plaats van het software te kopen de Excel to xbrl gewoon over te laten aan een extern bedrijf. Dit bespaart grote bedrijven vaak veel tijd en geld.

About