Gouden Tip
Aanbiedingen

Geef een persoonlijk geschenk

Je kan tegenwoordig niet meer de deur uit zonder horloge. Het is immers meer een accessoire geworden voor je outfit dan een handig apparaat om de tijd te checken. Houten horloges zijn dus ideaal om te kopen voor jezelf om of te geven als een verjaardagsgeschenk. Want zeg nou eens zelf een horloge is toch veel leuker om te ontvangen (en te geven) dan een geschenk waar je vorig jaar ook al mee kwam. Maak het geschenk nog persoonlijker en laat de horloge graveren met een unieke tekst.

Voor jezelf of een ander

Ben je van plan om binnenkort een horloge te kopen voor jezelf of voor een ander? Lees dan verder en bekijk de mogelijkheden. De houten horloges zijn beschikbaar voor zowel vrouwen als heren. Deze horloges zijn voorzien van duurzaam hout, wel zo handig en verantwoord! Vooral omdat bij iedere verkochte horloge een boom wordt geplant door het bedrijf.

Is de horloge een speciaal geschenk voor een dierbaar iemand? Dan is er de mogelijkheid om de horloge te laten graveren. Dit kan op de achterzijde van de horloge gedaan worden. Op de achterkant kan je een persoonlijk bericht laten graveren en je waardering voor deze persoon duidelijk laten maken. Hou er wel rekening mee dat de tekst niet al te lang is want er is maar een beperkt oppervlakte dat gebruikt kan worden. Kort en krachtig houden dus!