Gouden Tip
Image default
Dienstverlening

Gezocht: Rondreis Israël

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat mij kan helpen met het zoeken en het boeken van een rondreis israël. Ik ben namelijk samen met mijn moeder sinds kort bekeerd tot het christelijke geloof. Ik heb namelijk een hele lastige periode achter de rug. Mijn vader en mijn broertje zijn namelijk anderhalf jaar geleden overleden, ze waren samen weg en een dronken automobilist is op hun gebotst en ze hebben het niet gered. Dit was heel erg zwaar voor mij en voor mijn moeder. Mijn ouders waren al 25 jaar bij elkaar. Ik had ook een hele goede band met mijn vader en mijn broertje. Omdat we het alle twee heel erg zwaar hadden hebben we besloten om eens met een dominee te gaan praten. Mijn moeder is vroeger ook christelijk opgevoed en zo zijn we er bij gekomen. Omdat we er nu erg veel kracht uit halen willen we ook wel eens een keer kijken hoe het er daar allemaal uit ziet en willen we meer informatie krijgen tijdens de reizen. Ik denk dat dit ons heel erg goed gaat doen en daarom zijn we op zoek naar een rondreis israël.

 

Israelidoedreizen

Na een tijd gezocht te hebben en de nodige websites bezocht te hebben kwamen we terecht op een site genaamd israelidoedreizen.nl. We gingen eens kijken op deze website en zagen er mooie reizen tussen staan. We besloten contact op te nemen en maakte een afspraak. We legde ons verhaal uit en vroegen ons af wat we allemaal konden verwachten tijdens deze reis. We werden heel erg vriendelijk geholpen en besloten dat we hier onze reis gingen boeken.

 

De reis

We hebben echt een geweldige tijd gehad in Israël. Het was zo mooi en natuurlijk wel emotioneel maar we hebben heel veel mooie momenten meegemaakt. Het heeft ons ook echt geholpen met het geloof want we kunnen ons er nu veel meer in verplaatsen. Maar wat is Israël een mooi land zeg. Voor een rondreis israël moet je zeker gaan kijken bij israelidoedreizen.