Gouden Tip
Image default
Webdesign

Goedkope website laten maken

Binnenkort zal ik een goedkope website laten maken door SiteToGo.nl. Ik ben een startende ondernemer en zocht een goed webdesign bureau die voor mij een goedkope website kunnen gaan maken. Graag leg ik in dit blogje uit hoe ik op SiteToGo ben gekomen en hoe mijn website is geworden.

Waar mijn goedkope website laten maken?

Maar waar moest ik nou mijn goedkope website laten maken? Daarvoor ben ik gaan Googelen en de zoekmachine laten zoeken naar website bouwers. En zo vond ik SiteToGo al snel. In het stukje tekst in Google las ik dat zij voor een goedkope prijs (€450,-) een mooie en professionele website maken die hoog in Google komt en gemakkelijk zelf aan te passen is. Klonk goed! Daarom ben ik een kijkje op de website gaan nemen. Daar kwam ik al snel voorbeelden tegen. Ik bekeek deze en vond alles er erg mooi en goed uit zien! Ik besloot dan ook om gratis een offerte website aan te vragen. Na enkele benodigde gegevens ingevuld te hebben, ben ik gaan wachten op een reactie.

SiteToGo.nl

En diezelfde dag belde SiteToGo al terug! Zij bedankten mij voor de offerte. Vervolgens vroeg ik hen waarom ze zo goedkoop zijn. Degene aan de andere kant van de lijn legde uit dat hun websites zo goedkoop zijn omdat ze gebruik maken van templates. Die zetten zij vervolgens in de huisstijl van de klanten met passende afbeeldingen en de teksten worden geplaatst. En toch vond ik dat iedere website er zo uniek uit zag! Heel goed!

Uiteindelijk heb ik dan ook gekozen voor het webdesign bureau SiteToGo. En hier was en ben ik heel erg blij mee. Na telefonisch contact gehad te hebben met de website bouwer, heeft hij een fantastische responsive website voor mij gemaakt! Dus mocht jij ook een goedkope website willen laten maken; ga naar SiteToGo.nl!

 

Gerelateerde artikelen

Een opvallend webdesign van uw organisatie geldt als de neonreclame van weleer!

Waar kan een webdesigner in Borculo je bij helpen?

Maatwerk website