Grote bestanden versturen kan geheel veilig!
Gouden-tip

Heeft u als bedrijf veel bestanden die u wekelijks of dagelijks wilt versturen naar klanten? Kies er dan voor om dat via grotebestandenversturen.nl te doen. Dan bent u er gegarandeerd van dat alle bestanden die verstuurd worden ook veilig blijven. 

 

Al uw bestanden versturen

Werkt u in een branche waarbij de privacy van alle gegevens heel belangrijk is en dit gewaarborgd moet blijven? Met een abonnement verstuurt u veilig allerlei grote bestanden. 

Veel mensen vragen zich dan ook af: ‘hoe bestanden versturen?’ of ‘bestanden sturen zonder email’.

Dit kan dan ook allemaal gemakkelijk als u uit een van de pakketten kiest van grote bestanden versturen! Als u kiest voor een abbonnement van grotebestandenversturen.nl bent u vanaf dat moment verzekerd dat alle documenten die u naar klanten, patiënten of medewerkers verstuurt geheel veilig zijn. Zonder tussenkomst van hackers, virussen of andere ongewenste partijen. Bent u benieuwd naar de werking hiervan?

 

Neem eens een gratis proefperiode

Om eens te zien hoe de werking van grote bestanden versturen gaat, kunt u kiezen voor een gratis proefperiode van 30 dagen. Geheel vrijblijvend, bent u niet tevreden kunt u dit opzeggen en zitten er geen kosten aan verbonden. Bent u wel tevreden en merkt u dat dit echt wat is voor uw organisatie? 5 dagen voordat de proefperiode voorbij is, wordt er contact opgenomen, om een offerte op te kunnen stellen.

 

Meer weten over grotebestandenversturen.nl?

Het team van grotebestandenversturen.nl staat dan voor u klaar om te helpen bij de keuze van een abonnement. Zo kunnen er verschillende pakketten gekozen worden, het is al mogelijk vanaf €9,95 een Secudoc light abonnement af te sluiten. 

 

About

Posted on mei 13, 2020, 11:47 am By
Categories: Dienstverlening