Houten vloeren Haarlem
Gouden-tip

Voor mijn nieuwe woning in Haarlem, zocht ik in Google op houten vloeren Haarlem. Dit om een aantal websites van vloerenwinkels in Haarlem te kunnen bekijken. En zo kwam ik op Bax Houthandel! Ik vond hen in Google en ging direct hun website bekijken. In het stukje tekst in Google las ik namelijk dat zij hun houten vloeren zelf maken, in de buurt van Haarlem in een andere vestiging. Dit vond ik direct interessant en daarom ben ik dan ook een kijkje gaan nemen op de website van hun.

Houten vloeren Haarlem zoeken

Bij Bax Houthandel houten vloeren Haarlem ben ik dus gaan zoeken naar geschikte houten vloeren voor mijn nieuwe woning in Haarlem. Ik heb zelf een sympathie voor beuken vloeren. Daarom ben ik bij de houtsoorten daar naartoe gegaan. En daar zag ik dat zij vele verschillende beuken vloeren hebben. Donker kastanje, witte, mahoni, meranti coating, grijs en een chalk afwerking. Ook stonden er afbeeldingen bij. De vloeren zagen er erg mooi uit! Maar dat kun je toch het beste beoordelen door ze zelf met eigen ogen te zien en in je handen te hebben. Daarom besloot ik om naar de dichtstbijzijnde vestiging te gaan en de beuken houten vloeren te bekijken.

Naar Bax Houthandel Haarlem

Ik ben dus naar Bax Houthandel Haarlem gegaan. Daar aangekomen ben ik de showroom in gelopen. En dit zag er erg mooi uit! Een medewerker hielp nog even iemand anders en zou daarna naar mij komen, gaf hij aan. Ondertussen liep ik even in de showroom vlak bij Haarlem rond en zag ik de meest mooie houten vloeren. Deze stonden mooi opgesteld met erg mooie lampen die de houten vloeren goed belichtte.

Na even gewacht te hebben kwam de medewerker naar mij toe. Ik heb mijn wensen gemeld en uiteindelijk, mede dankzij zijn kennis, een hele mooie houten vloer gekocht voor mijn huis in Haarlem!

 

About

Posted on maart 16, 2016, 11:06 am By
Categories: Woning en Tuin