Gouden Tip
Image default
Zorg

Incura: Veilige en overzichtelijke zorgsoftware voor zorgprofessionals

Zorgprofessionals verdienen veilige en overzichtelijke software om hun werk efficiënt en effectief uit te voeren. Daarom is er een zorgsoftware ontwikkeld die aan al hun behoeften voldoet. Met deze software kunnen zorgprofessionals gemakkelijk en veilig patiëntgegevens beheren, afspraken plannen en communiceren met andere zorgverleners.

De software is speciaal ontworpen met oog voor gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve navigatie. Hierdoor kunnen zorgprofessionals snel en eenvoudig vinden wat ze nodig hebben, zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar informatie. Bovendien is de software beveiligd met geavanceerde encryptietechnologieën, zodat alle patiëntgegevens veilig worden opgeslagen en vertrouwelijk blijven.

Kortom, met onze veilige en overzichtelijke zorgsoftware kunnen zorgprofessionals zich volledig richten op het bieden van hoogwaardige zorg, zonder zich zorgen te hoeven maken over technische problemen of de beveiliging van gegevens.

Wat zijn de disciplines waarvoor Incura zorgsoftware aanbiedt?

Incura biedt zorgsoftware aan voor verschillende disciplines in de zorgsector. De disciplines waarvoor Incura zorgsoftware aanbiedt zijn:

  • GGZ (Geestelijke Gezondheidszorg)
  • Logopedie
  • Fysiotherapie
  • Oefentherapie
  • Ergotherapie
  • Multidisciplinair

Deze zorgsoftware is specifiek ontworpen voor professionals in deze disciplines en biedt een compleet, alles-in-één EPD (Elektronisch Patiëntendossier) pakket. Het pakket bevat onder andere een agenda, een elektronisch patiëntendossier en diverse meetinstrumenten. Daarnaast biedt de software ook de mogelijkheid om online de boekhouding te doen via KING Finance en facturatie te regelen.

Incura zorgsoftware is flexibel en kan worden aangepast aan de wensen van de gebruiker. Het bevat meer dan 1000 vragenlijsten en meetinstrumenten, en indien er een ontbreekt kan deze worden toegevoegd. Daarnaast kan het dashboard van de software volledig worden aangepast.

De zorgsoftware van Incura is betrouwbaar, veilig en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen en aan de Wet cliëntenrechten. Patiëntgegevens kunnen goed worden afgeschermd en beveiligd e-mailen is mogelijk. Incura biedt ook goede support aan gebruikers, met een customer support team, handleidingen en een supportsite met veelgestelde vragen (FAQ’s). Daarnaast is er ook een Incura Academie waar trainingen kunnen worden gevolgd.

Incura is gecertificeerd volgens ISO 27001 en NEN 7510 en maakt gebruik van het Azure-platform van Microsoft voor optimale veiligheid en flexibiliteit.

Mocht je geïnteresseerd zijn in een demo van Incura EPD software, dan kun je vrijblijvend een demo aanvragen via het contactformulier op de website van Incura.

Wat zijn de belangrijkste functionaliteiten van het Incura Fysio EPD software?

De fysiotherapie EPD software heeft verschillende belangrijke functionaliteiten op het gebied van fysiotherapie. Ten eerste is het een compleet webbased zorgdossier, specifiek toegespitst op fysiotherapie. Het zorgdossier kan flexibel worden ingericht en aangepast aan de persoonlijke werkwijze van de fysiotherapeut. Daarnaast biedt Incura Fysio een veelzijdige en eenvoudig te bedienen agenda, waarin afspraken van zowel de fysiotherapeut als zijn collega’s worden weergegeven. Verder is er volledig geïntegreerde boekhoudsoftware beschikbaar, waarmee de administratie eenvoudig kan worden bijgehouden. Tot slot biedt Incura Fysio een dashboard en managementinformatie, zodat de fysiotherapeut meer grip krijgt op zijn praktijk.

Veilige en overzichtelijke zorgsoftware voor zorgprofessionals

Onze zorgprofessionals verdienen veilige en overzichtelijke software om hun werk efficiënt en effectief uit te voeren. Daarom hebben wij zorgvuldig een zorgsoftware ontwikkeld die aan al hun behoeften voldoet. Met onze software kunnen zorgprofessionals gemakkelijk en veilig patiëntgegevens beheren, afspraken plannen en communiceren met andere zorgverleners.

Onze software is speciaal ontworpen met oog voor gebruiksvriendelijkheid en intuïtieve navigatie. Hierdoor kunnen zorgprofessionals snel en eenvoudig vinden wat ze nodig hebben, zonder tijd te verspillen aan het zoeken naar informatie. Bovendien is onze software beveiligd met geavanceerde encryptietechnologieën, zodat alle patiëntgegevens veilig worden opgeslagen en vertrouwelijk blijven.

Kortom, met onze veilige en overzichtelijke zorgsoftware kunnen zorgprofessionals zich volledig richten op het bieden van hoogwaardige zorg, zonder zich zorgen te hoeven maken over technische problemen of de beveiliging van gegevens.

https://www.incura.nl/