Is dit gaming bureau van Parisot iets voor jou?

De een vindt het verschrikkelijkste wat er is, voor de ander is het zijn of haar grootste liefde. Gamen! De populariteit van gamen blijft stijgen, logisch natuurlijk, want gamen kun je op vele manieren, zo kun je simpelweg een spelletje downloaden op je telefoon, maar zo kun je ook de nieuwste nintendo switch aanschaffen. Toch blijft het old-school gamen op de pc het populairst. En dan heb je ook nog de echte fanatiekelingen met een dikke game-opstelling wat net op een fort lijkt. Maar hoe creëer je nu eigenlijk het ultieme game-fort?

De game monitor

Game monitoren heb je in allerlei soorten en maten. De keuze is aan jou, zorg er echter wel voor dat hij geschikt is voor de soort games die jij speelt. Wanneer je bijvoorbeeld een echte avonturier gamer bent (denk aan schietspellen/simulators, etc), kies dan voor een full HD game monitor, dan lijkt de game net een film waar je in zit. Qua afmeting zit je vanaf de 24-30 inch altijd goed.

Het geluid

Game jij altijd met een koptelefoon of schiet jij liever bijna zelf de stoel uit? Over deze vraag moet je natuurlijk goed nadenken bij het ontwerpen van je game-fort. Wanneer je namelijk altijd een koptelefoon op hebt, is het aanschaffen van een te gekke speaker-installatie niet nodig. Dit bespaart weer in de kosten. Wil je nu wel een geluidsinstallatie, neem er dan een die je gemakkelijk kunt aansluiten aan je PC. En heb je nu niet al te veel ruimte voor je game-fort? Kies dan voor een geluidsinstallatie die je op kunt hangen aan de muur, dit scheelt weer in de ruimte.

De game-stoel

Je wilt natuurlijk ultiem relaxt gamen, zonder rugpijn of andere ongemakkelijkheden. Kies dus bij uitstek voor een ergonomische bureaustoel. Het beste is om de game-stoel te kopen in de winkel en dus niet (hoe gemakkelijk dit ook is) online te bestellen. Vaak is het namelijk beter om naar een speciaalzaak te gaan, hier kan je de stoel meteen testen en bovendien lopen hier vaak specialisten rond die kunnen letten op je houding en jouw de juiste stoel kunnen aanraden.

Het bureau

Tot slot toch wel het allerbelangrijkste van de ultieme game-set up. Het bureau! Dit is natuurlijk de basis van de gehele opstelling. Maar welke kies je dan? De bestseller van dit moment is het gaming bureau 150cm van Parisot. Dit bureau heeft een lengte van 150 cm en een speelzone van 110×67 cm. Niet enkel geschikt voor 1 scherm, maar 2 schermen dus! Bovendien beschikt dit bureau over een lade, een kastje met deur (om je games in op te bergen bijvoorbeeld) en een haakje (ideaal om kabels of je koptelefoon aan te hangen). Ook beschikt dit bureau over een neutrale en moderne grijze kleur, waardoor hij dus in elk interieur past. Tot slot het allermooiste van dit bureau, de prijs! Doordat hij gemaakt is van spaanplaat (afgewerkt met melamine) kost hij maar 215 euro, een koopje dus! Kortom, het perfecte game-fort kun je geheel samenstellen naar jouw wens!

About