Kies voor een specialist met service en professioneel advies bij aankoop van pistonmachines

Bent u op zoek naar goede espressomachines, zoals pistonmachines? Maar bent u er nog niet helemaal uit welke machines bij u passen? Ga dan eens langs bij een echt specialist en vraag om persoonlijk advies. Een specialist neemt daarbij uw wensen in acht. Met de schat aan kennis en ervaring over de koffiebranche waarover de specialist beschikt, kan deze u altijd voorzien van een professioneel en passend advies. Maar waar vindt u zo’n specialist die u alles kan vertellen over pistonmachines en volautomaten? Bijvoorbeeld in KoffieSnel.nl. Dit onafhankelijke espressoservicebedrijf staat te allen tijde voor u klaar met fantastische service en professioneel advies op maat, ongeacht welke koffie u schenkt.

Onderhoudscontract voor espressoapparatuur, zoals pistonmachines, afsluiten bij specialist

Wanneer u een van pistonsmachines van KoffieSnel.nl Espressoservice bestelt, is het belangrijk om deze goed te onderhouden. Als u dit doet kunt u namelijk langer genieten van uw mooie espressoapparatuur. Bij een specialist in espressoapparatuur, zoals KoffieSnel.nl, kunt u diverse onderhoudscontracten afsluiten. Dit maakt regelmatig onderhoud zeer gemakkelijk. De specialist biedt dan ook verschillende contracten voor onderhoud aan pistonmachines aan, zoals een standaard contract, een standaard plus contract of een all-in onderhoudscontract. U bent dan bijvoorbeeld verzekerd van een snelle oplossing in geval van storing, het gebruik van een leenmachine bij calamiteit en onderdelen ter vervanging op voorraad bij een defect.

Defect aan pistonmachines? Binnen 24 uur verholpen met de service van de specialist!

Defecte pistonmachines kunnen voor de echte koffieliefhebbers een ware ramp zijn. U kunt ten slotte uw dag niet beginnen met uw vertrouwde bakje koffie. Hoe fijn is het dan als je een monteur kunt inschakelen die direct bij u aan de deur staat? KoffieSnel.nl, espressoservicebedrijf, levert u niet alleen de beste pistonmachines en volautomaten, maar zorgt er ook voor dat u in geval van defect snel weer gebruik kunt maken van uw espressoapparatuur. De ervaren monteurs werken verspreid door het hele land, waardoor ze altijd binnen 24 uur storingen en defecten aan uw espressomachines kunnen oplossen. Dit geldt ook voor weekenden! U hoeft dus nooit zonder een heerlijke, sterke kop espresso te zitten; dat is de service van de specialist.

About

Posted on september 15, 2017, 8:54 am By
Categories: Horeca Tags: