Gouden Tip
Image default
Winkelen

Kiss cut stickers

Kiss cut stickers zijn het geheime juweeltje van de stickerwereld en mogen niet onderschat worden. Waarom? Nou, daar kom je zo achter. Onze makkelijk te lezen gids over alles wat met kiss cut stickers te maken heeft zal je helpen te begrijpen hoe en wanneer je ze moet gebruiken.

We behandelen alles wat je moet weten over custom kiss cut stickers: wat ze zijn, hoe ze eruit zien, hoe ze te bestellen en nog veel meer.

Betekenis van kiss cut

Een kiss cut sticker is een individueel gesneden sticker die alleen door de materiaallaag wordt gesneden, zonder door het rugpapier te snijden.

Omdat de papieren achterkant intact blijft, hebben kiss cut stickers een extra rand rond de sticker waardoor ze makkelijker te verwijderen en sneller aan te brengen zijn.

Bovendien zijn ze verkrijgbaar in een verscheidenheid aan materialen. Neem bijvoorbeeld de doming kiss cut stickers van https://www.domingstickers.nl/.

Hoe ziet een kiss cut sticker eruit?

Net als die cut stickers, beschrijven kiss cut stickers alleen hoe je aangepaste stickers worden gesneden, niet uit welk materiaal ze zijn gemaakt.

Je bent nog steeds vrij om je perfecte sticker materiaal te kiezen, wat natuurlijk het uiterlijk van je kiss cut stickers zal veranderen.

Je kunt het uiterlijk van je stickers dubbel controleren voordat ze naar de drukkerij worden gestuurd. Binnen 12 werkuren na je bestelling bij ons ontvang je een digitale ontwerp proef.

Wat is het verschil tussen kiss cut- en die cut stickers?

Kiss cut en die cut stickers zijn de meest populaire sticker opties beschikbaar, dus het is zeker de moeite waard om het verschil te weten.

Gestanste stickers worden dwars door het vinyl en de papieren achterkant heen gesneden in de exacte vorm van je ontwerpen. De rand van je sticker is ook de rand van het rugpapier.

Kiss cut stickers daarentegen laten de papieren achterkant intact. Dit maakt ze perfect voor delicate ontwerpen. De extra rand rond je sticker beschermt gedetailleerde randen en zorgt ervoor dat je ze gemakkelijk kunt pellen.

Zijn kiss cut stickers duurder dan andere stickers?

Nee. Kiss cut stickers en gestanste stickers kosten hetzelfde. Echter, in de wereld van custom stickers is er geen statische prijsstelling. Immers, je kunt je kiss cut stickers in elk formaat bestellen, een aangepaste vorm maken en verschillende materialen selecteren.

Aangezien de kosten voor gestanste en kiss-cut stickers hetzelfde zijn, kan het zijn dat je hulp nodig hebt om te beslissen wanneer je welke sticker moet gebruiken.

Wij raden het gebruik van kiss-cut stickers aan als je stickers wilt die je gemakkelijk kunt pellen, of als je een heel delicaat ontwerp hebt dat de extra achterkant nodig heeft.

Holografische kiss cut stickers

Dat kan absoluut! De term kiss cut beschrijft niet het materiaal waarop je stickers worden gedrukt. Afhankelijk van je sticker ontwerp, kun je het ideale materiaal kiezen, inclusief holografisch vinyl.

Holografische kiss cut stickers zijn perfect als je op zoek bent naar een opvallende sticker. Bovendien worden holografische stickers geleverd met een glanzende UV-laminering die je stickers beschermt tegen zonlicht, water, krassen en chemicaliën en ze buiten duurzaamheid geeft.

 

https://www.domingstickers.nl/producten/bootnaam-stickers/