Libelle lekker abonnement kiezen

Het tijdschrift Libelle dat elke week verschijnt behoeft geen introductie, dit blad is zo bekend. Wist je echter dat er van Libelle ook een recepten en kookversie bestaat: Libelle lekker genaamd. Houd jij van koken, wil je graag eens wat anders op tafel zetten kies voor een Libelle lekker abonnement. Deze Libelles veschijnen 14 keer per jaar met de meest heerlijke recepten, vol inspiratie en ideetjes om heerlijke maaltijden te bereiden. Je kunt kiezen voor een maandblad of een digitale versie.

Het blad laat je nieuwe en verrassende recepten zien, je kookt met seizoensproducten, de recepten zijn eenvoudig te maken. Veel mensen hebben geen tijd om uren in de keuken te staan of ze hebben er gewoon geen zin in na een lange werkdag. Overal wordt rekening mee gehouden. Dit blad is uniek, de recepten haalbaar en de nieuwste trends komen voorbij daarnaast ook de recepten van keukenchefs en een heleboel inspiratie op kook- en bakgebied.

Uniek cadeau Libelle lekker abonnement

Geef jezelf of een vriendin een Libelle lekker abonnement cadeau. Een schitterend en inspirerend blad om te bewaren en recepten uit te wisselen. Een blad ook dat jouw kookkunsten zal laten schitteren, een beetje van jezelf en een beetje van Libelle Lekker. Lekker eten hoeft niet ingewikkeld en duur te zijn, dat lees je in dit blad. Een nieuwe en verrassende kijk op koken en hoe het ook en/of anders kan.

Met tips van chefkoks, heerlijke recepten met seizoensproducten, tips voor een heerlijke gezonde maaltijd waarvoor je geen halve dag in de keuken hoeft te staan. Een praktisch kookblad voor de man of vrouw die op een eenvoudige haalbare manier een verrassende maaltijd op tafel wil zetten, elke dag opnieuw.             

 

About