Gouden Tip
Image default
Dienstverlening

Makelaar Veenendaal

Ik ben op zoek naar een makelaar Veenendaal. We willen een grotere woning als we nu hebben. We hebben ons huis al bij een makelaar te koop staan maar weten niet of het net zo makkelijk is of dat we ook gewoon een andere makelaar kunnen pakken als we dat willen. We wonen nu in Veenendaal dus dan is het wel net zo makkelijk als dat bedrijf er natuurlijk ook zit. Ver rijden voor een makelaar is natuurlijk ook geen optie. Nu zijn wij gaan kijken naar diverse bedrijven en natuurlijk zitten er een paar goede tussen maar wij willen een bepaalde zekerheid en uiteindelijk hebben we die ook bij een bedrijf kunnen vinden. In dit blogje lees je welke makelaar Veenendaal wij hebben gevonden.

 

Zoeken naar makelaar Veenendaal

Wij zijn via Google gaan zoeken naar een makelaar Veenendaal omdat dat ons de juiste oplossing voor ons leek. We kwamen toch al vrij snel uit bij de makelaar waar ons huis ook bij te koop staat en dat is Zonnenberg Makelaardij. Bij Zonnenberg Makelaardij kan je namelijk voor alles terecht, als het maar met je woning te maken heeft. Zij kunnen je heel erg veel vertellen en jou goed advies geven. Daarbij kan Zonnenberg Makelaardij ook nog een woning voor jou vinden die naar jouw eisen voldoet. Wij hebben contact gezocht met hen en alles ging vrij vlot. We konden alles snel regelen en daarbij hadden wij de hypotheek al klaar liggen!

 

Zonnenberg Makelaardij

We hebben gekozen voor Zonnenberg Makelaardij voor zowel de verkoop van ons huidige huis als de koop van een nieuwe. We zijn erg blij met de service van het bedrijf en zullen het daarbij ook zeker iedereen aanraden omdat het personeel zeer vriendelijk is en ook snel werkt! Als je meer wilt weten over wat zij allemaal doen, bekijk dan hun website op www.zonnenbergmakelaardij.nl en misschien dat het ook jouw makelaar Veenendaal kan worden!