Gouden Tip
Image default
Aanbiedingen

M&C sluitplan, eenvoudig online configureren en bestellen

Het juiste sluitplan voor jouw organisatie, je bent aan het juiste adres!

Door middel van een sluitplan, door sommigen ook wel sleutelplan genoemd, bepaald men wie er toegang heeft tot bepaalde ruimtes met slechts één sleutel op systematische wijze. Een beheerde geeft aan met een bepaalde matrix welke sleutel er op welke sloten past. Met een enkele sleutel kunnen er allerlei sloten worden bediend. Hierbij kunnen zowel specifieke sloten binnen worden bediend, als ook de buitensloten. Ben jij op zoek naar het juiste plan voor jouw organisatie? Dan ben je on onze webshop exact op de juiste plaats. Hier vind je alles wat je nodig hebt voor jouw sluitplannen. Maar allereerst, wat houdt het nu precies in?

Waar gebruikt men sleutelplannen?

Het sluitplan geeft een mooie weergave van de indeling van een bepaald gebouw en de verantwoordelijkheden die hierbij komen kijken. Een sleutelplan gebruikt men vooral in organisaties om bedrijfspanden goed te kunnen beheren. Ook in appartementencomplexen en zorgcentra wordt dit veel gebruikt. Maar ook in gebouwen met extra grote verantwoordelijkheid zoals gevangenissen. Bijvoorbeeld, in een gevangenis is het niet nodig, en vaak ook niet wenselijk dat iedereen toegang heeft tot elke ruimte. Hier kan dan een plan voor worden samengesteld, op deze manier kan er precies worden bepaald wie er toegang heeft tot welke ruimte met een bepaalde sleutel.

Verschil tussen GHS, HS en Z plan.

Niet alle sluitplannen hebben hetzelfde systeem. Er zijn diverse soorten sluitplannen. GHS: Bij dit systeem is er sprake van een hoofdsleutel die alle deursloten in het sluitplan kan openen. De sleutel wordt daarnaast onderverdeeld in specifieke groepen met toegangsrechten. Er is een combinatie van het hoofdsleutelsysteem en het centrale sluitingssysteem. Op deze manier kunnen er op bepaalde afdelingen enkel bepaalde mensen toegang hebben die daar recht op hebben. Z:Bij dit systeem zijn er meerdere soorten sleutels die passen op één slot. Dit terwijl deze zelfde sleutel ook toegang kan verlenen tot speciale ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan een appartementencomplex. Hiermee kan een bewoner met één sleutel een de woning, de berging en het appartementencomplex openen. Maar dezelfde sleutel kan niet alle sloten openen van de buren. HS:Bij dit systeem is er sprake van een enkele hoofdsleutel die alle deursloten in het plan kan bedienen. Er zijn ook sleutels die individuele sloten kunnen bedienen, maar hiervoor heeft men dus een speciale sleutel nodig. Dit is een handig systeem wanneer er bijvoorbeeld een bedrijf is dat wil dat alle medewerkers makkelijk bij iedere ruimte kunnen komen. Dit is niet altijd handig, maar in sommige gevallen ook wel.

Eenvoudig sluitplannen online regelen.

In onze webshop kun je heel makkelijk je eigen plan online regelen. Met de informatie die net is gegeven beschik je over genoeg kennis om al zelf aan de slag te kunnen. Met onze webshop kun je alle zaken voor het plan direct regelen. Het is niet heel moeilijk een plan samen te stellen, maar het is wel goed te kijken wat voor jouw organisatie het beste werkt. Soms wil je niet dat iedereen toegang heeft tot alle ruimtes, dan kun je dit ook heel makkelijk bewerkstelligen door middel van het juiste sluit-plan.

https://mc-cilinder.nl/product-categorie/sluitplan/