Gouden Tip
Image default
Aanbiedingen

Naar de basisschool: wat heeft je kind nodig?

Wanneer kinderen 4 jaar zijn, gaan zij voor het eerst naar de basisschool. Dit is erg spannend, zowel voor het kind als voor de ouders. Je wilt natuurlijk dat je kind een leuke tijd gaat hebben. Maar wat heeft je kind allemaal nodig wanneer hij of zij naar de basisschool gaat? Wij vertellen je over vier producten die je zeker niet moet vergeten. Benieuwd welke dit zijn? Lees dan snel verder!

 

Rugtas 

Kinderen hebben een rugtas nodig wanneer zij naar school gaan. Hier kunnen zij hun eten en drinken in doen. Schooltassen zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten. Het is extra leuk voor het kind als hij of zij de tas zelf mag uitzoeken. Je kunt er ook voor kiezen om een tas te laten personaliseren. 

 

Drinkbeker 

Kinderen moeten goed blijven drinken. Daar hebben zij een drinkbeker voor nodig. Bij het aanschaffen van een drinkbeker is het belangrijk om goed te kijken welke geschikt is voor jouw kind. Het is handig als hij of zij deze zelf open en dicht kan doen. Daarnaast moet je kind er makkelijk uit kunnen drinken. Je wilt natuurlijk niet dat er wordt geknoeid en je kind daardoor vieze kleren krijgt. 

 

Broodtrommel

In de pauze is het tijd om iets te eten. Het is handig om eten mee te geven in een broodtrommel. Geef bijvoorbeeld een stukje fruit of ander tussendoortje mee. Het kan ook zijn dat je kind moet overblijven op school. Dan is een broodtrommel ideaal om brood in te bewaren. Een goede brood bewaardoos vind je gemakkelijk online. Kinderen hebben enorm veel keuze uit verschillende kleuren en prints. Het is vaak ook mogelijk om een drinkbeker en broodtrommel in dezelfde print te kopen.

 

Een map om werkjes in te bewaren

Kinderen zijn op de basisschool veel creatief bezig. Ze maken tekeningen en leuke knutselwerkjes. Het is erg leuk om deze werkjes te bewaren. Zorg er daarom voor dat je een map hebt waar je de ze in kunt doen. Over een aantal jaar kun je nog eens alle werkjes erbij pakken die je kind heeft gemaakt.

 

https://www.mymepal.com/mepal-broodtrommel-met-foto