Gouden Tip
Image default
Mode en Kleding

Nieuwe bikini nodig, let dan hierop!

Nieuwe bikini nodig, let dan hierop!

Wanneer de zomer in aantocht is, dan gaan de meeste vrouwen direct op zoek naar alle zomerspullen die ze nog hebben. De helft vinden ze vaak niet meer mooi en de andere helft is te groot of te klein. De conclusie is dan dus ook vaak dat het tijd is voor iets nieuws! Niet alleen je kleding, maar ook vaak je zwemspullen. Vooral wanneer het kwik begint te stijgen, is het wel zo fijn dat jij in het bezit bent van een bikini die past, maar ook enigszins een beetje mooi is. Dus past je bikini van vorig jaar eigenlijk nog prima, maar wil je toch een nieuw? Let dan op deze tips!

Meet je cupmaat

Een jaar is lang, dat geldt niet alleen voor ons mensen, maar ook voor je lichaam. In dit jaar kan er ontzettend veel zijn gebeurt, zo dus ook met je borsten. Misschien ben je wel een aantal kilootjes aangekomen of zelfs afgevallen, ben je zwanger geweest of heb je last gehad van hormonale schommelingen. Kortom, allemaal redenen die bij kunnen dragen aan een afwijkende maat van je borsten. Het kan dus heel goed zijn, dat je balconette bh die je een aantal maanden geleden hebt gekocht nog prima past, maar je bikini van vorig jaar niet. Het is dus verstandig om eerst je cupmaat eens even op te meten, zodat je zeker weet naar welke maat je op zoek moet.

Ga naar de winkel

Een andere belangrijke tip bij het uitzoeken van een bikini is om naar de winkel te gaan. Ondanks het feit dat we steeds meer via het internet doen, zien we te vaak dat het verschil tussen een foto op het internet en de werkelijkheid te veel van elkaar verschilt. Waar bijvoorbeeld een postoperatieve bh enkel een praktisch doel dient, geldt dit voor een bikini natuurlijk niet. Door te passen in de winkel, weet je exact welke pasvorm wel of niet geschikt is voor je en kun je direct schakelen mocht dit nodig zijn. 

Topje en broekje

Je kunt ervoor kiezen een setje aan te schaffen, maar net als bij een sportoutfit, is het ook bij een bikini steeds populairder om niet hetzelfde topje en broekje te dragen. Want laten we eerlijk zijn, hoe vaak zie jij iemand in de sportschool rondlopen met zowel een sport bh met voorsluiting als een bijpassende sport legging. Dit geldt dus voor een bikini exact hetzelfde. 

Gerelateerde artikelen

Trouwringen kopen voor de mooiste dag van jullie leven

Overwegingen bij het kiezen van Michael Kors handtassen

Lingerie online kopen