Op zoek naar bedrijfspand dat te huur staat in Bergen op Zoom?
Gouden-tip

Als u op zoek bent naar een bedrijfspand dat te huur staat in Bergen op Zoom, dan bent u bij het bedrijf Easyspaces aan het goede adres. De overkoepelende naam Easyspaces staat voor diverse onroerend goed projecten in Bergen op Zoom. Bergen op Zoom ligt in Noord-Brabant en heeft veel te bieden voor ondernemers die naar een werkruimte zoeken. Denk hierbij aan panden die geschikt zijn voor opslag, bedrijfsunits, behandelpraktijken en kantoren. Naast het huren van een bedrijfspand in Bergen op Zoom kunt u ook denken aan het verhuren van vergaderruimtes en flexplekken. De boekingen hiervan kunt u gemakkelijk online regelen.

Kleine bedrijfspand in Bergen op Zoom huren?

Bent u een beginnende ondernemer, of heeft u gewoon behoefte aan een klein bedrijfspand in Bergen op Zoom? Dan is het project De Suikerfabriek de ideale oplossing voor u. De Suikerfabriek is een historisch pand in het Havenkwartier van Bergen op Zoom en huist momenteel tientallen bedrijven. En u kunt daar één van zijn! Er zijn verschillende kantoorunits beschikbaar van 10 tot 150 vierkante meter. Daarnaast deelt u alle faciliteiten met de andere gevestigde bedrijven. De parkeerruimte voor de deur, de ontvangsthal met receptie, de keuken, toiletten, telefooncentrale, verwarming, koffieplein, liften en vergaderzalen zijn allemaal faciliteiten die gedeeld worden én in de huurprijs inbegrepen zitten. Als uw bedrijf uit Bergen op Zoom komt krijgt u voorrang bij het huren van een bedrijfspand in Bergen op Zoom.

Bekijk ook de andere projecten

Het ideale bedrijfspand dat te huur staat in Bergen op Zoom is niet altijd even gemakkelijk te vinden. Als De Suikerfabriek niet geschikt is voor het type bedrijf dat u runt, dan zijn er bij via Easyspaces nog een aantal andere onroerend goed projecten waar u bij terecht kunt. Ook voor deze projecten is Bergen op Zoom de thuisbasis voor het beschikbare bedrijfspand. Een voorbeeld van een project is Het Suikerlab. Dit gebouw beschikt over klimaatkassen, kantoren, werkplaatsen, professionele laboratoria en een loods. Het is dan ook uitermate geschikt voor food bedrijven. Een ander voorbeeld van een project is De Melkfabriek. Net als De Suikerfabriek staat dit pand in het Havenkwartier. De Melkfabriek is van buiten een gerestaureerd historisch pand en van binnen een moderne ruimte met behandelkamers. Dit project is dan ook geschikt voor bedrijven met een medische of paramedische achtergrond.

https://www.easyspaces.nl/

About