Op zoek naar huurwoningen voor uw werknemers? Vind een verhuurmakelaar in Amsterdam

Een vaste verhuurmakelaar in Amsterdam in de arm nemen is fijn als u met regelmaat huisvesting nodig heeft voor uw werknemers. Het vinden van tijdelijke huisvesting in een grote stad als Amsterdam is niet zo evident. Veel verhuurders hebben namelijk al gauw minimale huurcontracten van één of twee jaar en veel huurwoningen zijn ook niet ingericht voor tijdelijke bewoning.

Een verhuurmakelaar in Amsterdam speciaal voor expats

Als u het hele jaar door wel een werknemer in Amsterdam heeft, kunt u overwegen om zo’n huurcontract aan te gaan en bij het vertrek van de ene werknemer de volgende het huis te laten betrekken. U kunt dan zelf voor stoffering en meubilering zorgen en op die manier een vaste plek hebben in de hoofdstad van Nederland. Als u echter twee werknemers of een periode geen werknemers nodig heeft in Amsterdam, is deze oplossing niet ideaal. Daarnaast is het zelf laten meubileren of stofferen een taak waar u liever geen tijd aan kwijt speelt.

Een uitgebreid portfolio voor expats

Daarom is het zo fijn om een verhuurmakelaar in Amsterdam in de arm te nemen die gespecialiseerd is in huurhuizen voor expats. Een voorbeeld van een verhuurmakelaar in Amsterdam die gespecialiseerd is in de behoeften van expats is Haagen & Partners. Deze woningbemiddelaar heeft altijd een groot aanbod, zodat u op elk gewenst moment huisvesting voor uw werknemer kunt vinden.

Kaal

In tegenstelling tot veel andere landen is de verhuur van een ‘kale’ woning in Nederland behoorlijk gewoon. Een ‘kale’ woning heeft geen vloerbedekking en gordijnen, vaak is er zelfs geen gordijnrails aanwezig.

Gestoffeerd

Deze vorm van huren is meer bekend en betekent dat het huurhuis met vloeren en eventueel gordijnen en gordijnrails wordt aangeboden. Bij een gestoffeerd huis mag u verwachten dat hij in zo’n staat is dat u alleen uw meubels nog hoeft te plaatsen en dan direct de woning kunt betrekken.

Gemeubileerd

Deze laatste vorm van oplevering van huurhuizen is waar u voor uw expats waarschijnlijk naar op zoek bent. Een gemeubileerde woning is in principe volledig ingericht om direct te betrekken. Alles is aanwezig; van meubels tot witgoed en servies. Feitelijk is een gemeubileerde woning net zo voorzien als een vakantie-accommodatie. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van verhuurmakelaar Haagen & Partners in Amsterdam? Bekijk dan snel de website of neem contact op met dit bedrijf.

https://haagen-partners.nl/

About