Gouden Tip
Image default
Mode en Kleding

Overwegingen bij het kiezen van Michael Kors handtassen

Geavanceerde structuur

De Michael Kors tas staat bekend om zijn verfijnde structuur, dat een product is van hun hoogwaardige, luxe design. Goed verstevigde stiksels functioneren als baleinen die de tassen rechtop houden als ze op een tafel worden geplaatst.

Iconische branding

Of het nu gaat om de MK-print, de merkbekleding of de kenmerkende sleutelhanger, het is gemakkelijk om een stuk van Michael Kors te herkennen. Meer recente ontwerpen zijn voorzien van de naam van de ontwerper in een metalen plaatje in reliëf of een oversized MK-logo in bepaalde lederen ontwerpen.

Maten van Michael Kors tassen

Klein: Michael Kors’ lijn van kleine handtassen bestaat uit minitassen, crossbody tassen en clutches, om er maar een paar te noemen. Omdat ze maar een handvol items passen, zijn ze het beste voor degenen die de kunst van het reizen met licht onder de knie hebben.

Midsize: Als je liever ruimte hebt voor meer dan alleen essentiele zaken, kijk dan eens naar midsize ontwerpen. Deze Michael Kors handtassen zijn gemiddeld 12 inch breed en bieden plaats aan tablets, e-readers of cosmetica-tassen. In deze categorie vind je meestal tassen en rugzakken, maar ook een aantal rugzakken.

Groot of oversized: Enkele van de meest populaire Michael Kors handtassen zijn grote en oversized handtassen. Ze zijn populair als handbagage en worden vaak gebruikt voor school of werk of als weekendtas. Veel van deze tassen hebben een volledig open bovenzijde, dus het kan zijn dat je je geld en kaarten in een binnenvakje wilt opbergen.

Materiaal

Leder: Leren Michael Kors tassen hebben de hoogste prijskaartjes, maar door hun vakmanschap zijn ze elke cent waard. Gezien het gewicht van het leer zijn deze ontwerpen meestal het zwaarst, zeker als ze vol zitten.

Stof: Michael Kors handtassen van stof zijn geliefd om hun elegante, lichtgewicht ontwerpen. Deze zijn veel zachter en opvouwbaarder dan lederen handtassen, en ze nemen vocht op, dus je kunt ze het beste binnenshuis laten staan bij nat weer.

Nylon: Nylon Michael Kors tassen zijn typisch de meest betaalbare en lichtgewicht ontwerpen. Ze zijn ongelooflijk veelzijdig en populair voor op reis, maar als je ze volledig vult, krijg je een nogal klonterige handtas.