Gouden Tip
Image default
Sport

Personal training Veenendaal

FoodFitness heb ik als mijn personal trainer uit Veenendaal kunnen regelen. En daar ben ik zeer tevreden mee. Zij hebben er namelijk voor gezorgd dat ik erg gezond eet. Dit dankzij recepten die zij voor mij aanleveren. En ik sport daar twee keer in de week, onder begeleiding van een personal trainer! Eerst zat ik ook al in de sportschool, maar had ik niet de motivatie uiteindelijk om door te gaan. Zo’n personal trainer is echt een stok achter de deur. Daardoor voel je je verplicht om te gaan. En hij motiveert je uitstekend!

FoodFitness als personal trainer

Ik ben uiteindelijk dus op zoek gegaan naar een personal trainer, uit Veenendaal. Op het internet ben ik mijn zoektocht gestart. Zodoende kwam ik uit bij FoodFitness. Ik ben daar direct op proefgesprek gegaan en een intake gehad. Daarbij viel het mij direct op dat bij hen de focus ligt op echt de persoonlijke begeleiding. Hierdoor voelde ik mij dus veel meer gemotiveerd dan bij een sportschool, waar je zelf al je oefeningen moet bedenken. En ook jezelf moet verplichten om weer te gaan. Daarnaast werd er nu ook een hele analyse gemaakt. Over hoeveel je nu weegt, wat je vetpercentage is etc. Op basis daarvan werden doelstellingen geformuleerd. De personal trainer vroeg dan eerst wat het doel is van het starten met sporten en gezonder leven. Bij mij ging dat om gezond af te vallen. Zodoende zijn er doelstellingen opgesteld. En inmiddels ben ik al een paar kilo afgevallen!

Mocht jij dus op zoek zijn naar een personal trainer uit Veenendaal, dan kan ik FoodFitness van harte aanbevelen. Het gaat daar niet alleen om het sporten, maar ook om het veel gezonder leven. Dus wanneer je het complete plaatje wilt; ga naar FoodFitness en kom erachter dat het fijn is om topfit te zijn!

Gerelateerde artikelen

Heb jij je nieuwe ruiteroutfits voor dit seizoen al gevonden?

Ben je op zoek naar mooie dartkleding?

De 4 beste tips voor het uitkiezen van een nieuwe trainingsbroek