Gouden Tip
Image default
Dienstverlening

Photobooth huren van Propfun

Bent u op zoek naar een photobooth voor een aankomend evenement? Dan bent u bij Propfun aan het juiste adres. Wij hebben vele photobooths te huur waardoor er altijd een afhaallocatie bij u in de buurt zit. U kunt namelijk al een booth huren voor enkel €275 per dag. Bij deze prijs is inbegrepen het onbeperkt printen van de foto’s, u kunt ook direct video’s en boomerangs maken en u kunt gebruik maken van diverse accessoires om de foto’s net dat ene extraatje te geven. Wij hebben afhaaladressen in onder andere Amsterdam en Utrecht maar ook in diverse steden in Vlaanderen waaronder Antwerpen en Gent.

Photobooth pakket

Bij PropFun kunt u kiezen uit diverse photobooth pakketten. Zo hebben wij bijvoorbeeld een digitaal pakket. Dit pakket kost €175 per dag. Met deze fotozuil kunt u onbeperkt foto’s maken tijdens bijvoorbeeld uw trouw- of jubileumsfeest. Ook kunt u leuke gif-animaties maken of herinneringen vastleggen door middel van video’s. Als u kiest voor deze fotobooth, dan krijgt u alle foto’s, video’s en gif-animaties digitaal aangeleverd. Hierbij profiteert u ook direct van huidverbetering op de foto’s en kunt u kiezen uit vijftien verschillende templates. Wij hebben ook het print pakket. Dit pakket kost €275 per dag en is in principe hetzelfde als het digitaal pakket alleen profiteert u bij dit pakket nog van het extraatje dat u ook alle foto’s geprint bij u thuis ontvangt. Tot slot hebben wij ook nog een 360 spinner videobooth. Deze spinner is onder andere geschikt voor beurzen, een bruiloft of een festival. Met onze 360 spinner videobooth ontwikkeld u de meest spectaculaire beelden waarbij u kunt gebruik maken van special effects, waaronder slow-motion of juist het versnellen van beelden. Deze videobooth kunt u huren vanaf €950.

Upgrades

Tot slot kunt u bij Propfun ook nog uit diverse upgrades kiezen. Denk bijvoorbeeld het zelf ontwerpen van een fotostrip, een breng- en haalservice, een reclamebord met uw eigen foto, een gastenboek pakket of een persoonlijke fotoslinger. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw feest of ander evenement? Bezoek dan eens de website van Propfun voor alle photobooths.