Gouden Tip
Image default
Woning en Tuin

Prachtige eiken vloeren van BAX Houthandel

Is de vloer van uw huis toe aan vervanging, heeft u altijd jaloers gekeken naar de eiken vloeren van uw buren? U bent een goedkoop zeil of ouderwetse vloerbedekking zat, en wilt iets anders in uw moderne huis? Dan is een eiken vloer van BAX Houthandel het perfecte alternatief. Het geeft uw huis niet alleen een rustieke, warme uitstraling, het is ook gemakkelijk te combineren met al uw verschillende soorten meubels.

Verschillende soorten eiken vloeren

BAX Houthandel biedt u een grote diversiteit aan houten vloeren aan. Wanneer u kiest voor de eiken vloer, zijn er drie verschillende typen waar u uit kan kiezen. Woont u in een oud herenhuis of een prachtige 19e-eeuwse boerderij, dan is het traditionele eiken visgraat misschien een geschikte keus voor u. U kunt eventueel ook kiezen uit het eiken budget lamelparket, waar de onderlaag uit multiplex bestaat en daarom lager van prijs is, of uit de brede eiken vloeren, waar de planken van volledig massief hout zijn, voor een echte stoere, warme uitstraling.

Via de website van BAX Houthandel kunt u deze verschillende pakketten vergelijken, net als vele andere specificaties om uw vloer aan te passen naar uw persoonlijk voorkeur en stijl. Wanneer u twijfelt over houtsoort, of heeft u andere vragen, zal u daar mee geholpen worden. Heeft u een keus gemaakt, kunt u eveneens op de website vrijblijvend een offerte aanvragen. De prijzen voor een vloer van BAX Houthandel liggen altijd ruim onder de marktprijs, wat komt omdat zij zelf de eiken, beuken, en nog tientallen andere houten vloeren zelf produceren en bij uw aan huis brengen. Zonder een tussenhandel is de prijs van uw vloer namelijk een stuk schappelijker.

De vloer van een huis lijkt een detail, maar kan de sfeer van de hele kamer dicteren. Echte eiken vloeren geven uw huiskamer een warme, comfortabele sfeer, waardoor u zich meteen thuis zal gaan voelen. U zult merken dat iedereen die bij u over de vloer komt, zijn of haar schoenen uit zal trekken om op de authentieke houten vloer onder hun voeten te voelen.

Neem gerust contact op!

Heeft u na het lezen van dit artikel vragen, of begint u nu toch stiekem aan een nieuwe eiken vloer te denken? Neem dan snel contact op via de website van BAX Houthandel, of kom langs voor een kijkje in een van de showrooms.

Gerelateerde artikelen

Een boomstronk verwijderen, hoe doe ik dat?

De meest ideale plekken voor een hottub

De juiste wandbekleding