Gouden Tip
Image default
Auto’s en Motoren

Rijlessen op maat bij Rijschool Delft

Niemand wilt meer of minder rijlessen volgen dan dat nodig is. Meer lessen betekent meer kosten. Minder lessen nemen dan je eigenlijk nodig hebt maakt de kans erg groot om te zakken voor je praktijkexamen. Zakken betekent opnieuw rijlessen en herexamen, en dus weer meer kosten.

 

Rijopleiding op maat

Rijschool Delft is een rijschool met meer dan 11 jaar ervaring in de branche als rijschool. In de tijd die er is verstreken hebben ze hun eigen manier van lesgeven ontwikkeld. Dankzij de unieke lesmethode met examengerichte rijlessen behalen ze een hoog slagingspercentage. Je kunt je eigen lespakket zelf samenstellen. Je hoeft dus niet meer of minder rijlessen te nemen dan nodig is. Je kunt hiermee flink wat kosten besparen. 

 

Rijlessen vanaf 16,5 jaar

Je kunt al beginnen met rijlessen vanaf 16,5 jaar. Zo hoef je dus niet meer te wachten tot je 18 jaar bent om te beginnen met rijlessen. Op je 17e verjaardag mag je al gelijk afrijden. Tot je 18e verjaardag mag je met een ervaren bijrijder achter het stuur. Op je 18e verjaardag kan je dan meteen zelfstandig de weg op. Begin direct en leer coronaproof rijden.

 

Thuis opgehaald en afgezet

Bij Rijschool Delft wordt je thuis opgehaald om je rijlessen te kunnen volgen. Je hoeft dus niet ieder keer heen en weer te gaan om te rijlessen. Nadat je klaar bent met je rijles wordt je weer netjes thuis afgezet. Ook is het mogelijk om van een ander locatie te worden opgehaald. Zo kun je je schema lekker strak houden en hoef je niks te verzetten.

 

Goedkope lespakketten

De rijlessen zijn voordelig bij Rijschool Delft. Je krijgt ook een gratis praktijkexamen bij de lespakketten. Tevens is het mogelijk om je lespakket te betalen in termijnen. Het is een flexibele rijschool. Je kunt zelf kiezen met welke auto je gaat rijlessen. Hierbij heb je de keuze uit een Range Rover, Mercedes, Volvo of een Volkswagen. De auto’s zijn luxe en comfortabel. De studenten krijgen er nog studentenkorting bovenop.. 

 

Met spoed je rijbewijs behalen

Er zijn geen wachttijden. Je kunt meerdere lessen volgen per week. Je kunt rijlessen in de avond en in het weekend. Er is altijd plek voor een examen. Er worden tussentijdse toetsen gegeven. Met een opfriscursus als extra is het slagen voor je rijbewijs vrijwel gegarandeerd!