Gouden Tip
Image default
Aanbiedingen

Rubberen stoeldoppen voor de optimale bescherming

Bij een mooi huis hoort natuurlijk ook een mooie vloer. In de moderne huizen zie je steeds vaker grote tegels of gietvloeren om het huis een strakke en moderne uitstraling te geven. Een groot voordeel van dit soort vloeren is dat ze extreem duurzaam zijn en dus lang mee gaan. Daarnaast zijn deze vloeren extreem stevig en is er relatief weinig onderhoud aan nodig. Daarentegen zijn deze vloeren niet goedkoop, je wilt deze dan ook goed beschermen.

Rubberen stoeldoppen tegen krassen

Bij ruwe vloeren is het belangrijk dat je rubberen stoeldoppen gebruikt. Het rubber zorgt ervoor dat de stoelpoten geen beschadigingen kunnen maken op de vloer. Vaak zijn de standaard stoelen uitgerust met een harde poot die krassen kunnen maken op de ondergrond. Door het bevestigen van rubberen doppen zorg je ervoor dat jouw vloer optimaal beschermd is tegen de hardheid van de stoelpoten. Je verlengt de levensduur van jouw vloer dus door er voorzichtig mee om te gaan. Het zou namelijk zonde zijn als er onnodige beschadigingen kwamen op de vloer door harde stoelpoten.

Minder geluidoverlast

Harde stoelpoten kunnen hard klinken op een harde vloer. Vooral bij het verschuiven of aanschuiven van stoelen kan er een hard geluid klinken als deze over de vloer schuift. Door het bevestigen van stoeldoppen verdwijnt dit geluid bijna volledig. Het rubber zorgt er namelijk voor dat de stoel zacht kan schuiven over de vloer waardoor het geluid gedempt wordt. Mocht je dus een vloer hebben met stoelen die hard klinken dan kan het bevestigen van stoeldoppen een ideale uitkomst bieden.

https://stoeldopshop.nl/rubberen-stoeldoppen/