Slotenmaker geeft inbrekers geen kans met Politie keurmerk
Gouden-tip

Razendsnel ter plekke in geval van sleutel nood

Vroeger werden sloten gerepareerd als die kapot gingen maar die tijd is toch wel voorbij. Je kunt immers geen risico nemen, zodra een slot mankementen vertoont kan je het beste het slot zo snel mogelijk laten vervangen voor een nieuw exemplaar. En dan nog het liefst een slot dat is voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Je bent hiervoor aan het juiste adres bij de slotenmaker. De sloten specialisten staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor je klaar om jou te helpen aan een nieuw slot. Ook als je midden in de nacht realiseert dat je je sleutels kwijt bent en in de stromende regen staat.

Inbrekers herkennen slechte sloten op afstand

In veel  Nederlandse woningen hangen nog oude sloten in de deuren, en inbrekers weten dat. Die herkennen een verouderd of slecht slot al op een afstand en kunnen dan binnen enkele seconde je huis binnen dringen. Geef ze geen enkele gelegenheid. De Slotenmaker heeft een serie aan sloten in het assortiment die stuk voor stuk het Politiekeurmerk dragen en dat is geen luxe. Met een veiligheidsslot krijgen inbrekers geen kans en als het slot door een gecertificeerde slotenmaker is geïnstalleerd dan is uw verzekeringsmaatschappij ook weer blij. Mogelijk krijt u zelfs korting op de premie!

Met de veiligheidscheck slaapt de hele familie beter

Als je twijfelt of de sloten in huis nog wel voldoen aan de hoge eisen en of ze überhaupt wel goed genoeg zijn om inbrekers weg te houden dan kan je Slotenmaker bellen om een gratis veiligheidscheck te laten uitvoeren. Met de uitkomst van deze check weet je precies hoe veilig jouw huis is. En als die niet veilig genoeg is dan kan je de Slotenmaker meteen veiligheidssloten laten aanbrengen. Je slaapt dan vast een stuk beter,  en de rest van de familie ook. Je kan de Slotenmaker ook bellen als je onverhoopt de autosleutels in je auto hebt laten zitten. Ze zijn dan binnen 30 minuten ter plekke.

 

http://www.slotenmaker-24-uur.nl/sloten-vervangen/

About