Gouden Tip
Image default
Aanbiedingen

Straal professionaliteit uit

Als ondernemer beschik je over een pand en wanneer een vertegenwoordiger van een ander bedrijf binnen komt lopen brengt dat toch een uitstraling met zich mee als degene een pak draagt. Bij het dragen van een pak komt een persoon serieus over, het geeft een professionele uitstraling. Het is daarom belangrijk om goed voor de dag te komen door middel van een op maat gemaakte pak. De drempel dat vaak mensen weerhoudt van het kopen van een pak komt door aan de aankoopprijs, men vergeet alleen dat dit de uitstraling is dat veel invloed kan hebben. Een persoon die een pak draagt wordt een stuk serieuzer genomen dan een persoon in een trui en spijkerbroek. Het is daarom belangrijk om goed te oriënteren wat de mogelijkheden zijn in de verschillende pakken. 

Als je over een pak beschikt moet er op een aantal punten gelet worden, dit voorkomt dat een nieuw pak noodzakelijk is. Je bent vertegenwoordiger en de werkdag zit er op, maar voordat je het pak opbergt moet het geborsteld worden. De onzichtbare dingen en haren worden van het pak geborsteld waardoor het de volgende keer netjes er uit ziet. Je moet wel opletten dat er niet geborsteld wordt met een ruwe borstel, als dit wel zo is zal de kleur en het stof beschadigt raken. Een ander punt waar je op moet letten is dat als het pak in de kast wordt opgehangen dat er genoeg ruimte tussen is, de kledingstukken mogen in aanraking met elkaar komen. Door deze manier te hanteren zal je kreukels voorkomen en dat bespaart kosten op de stomerij

Het kan voorkomen dat een pak kreukels heeft en dan is het verstandig deze bij een stomerij te brengen. Een stomerij als stomerijpanda.nl zorgt er voor dat het pak er als nieuw uit ziet.

http://www.stomerijpanda.nl