Gouden Tip
Image default
Startpaginas

Taaltraining Engels van taalbureau

Bij ons krijg je de training die je nodig hebt. Wij kijken eerst samen met jou in een intakegesprek naar wat je wensen en eisen zijn. Tijdens de training volgen we je vorderingen op de voet. Blijkt dat de training effectiever kan, dan passen we de training aan. Zo maken we optimaal gebruik van de trainingstijden en van jouw capaciteiten. Wij splitsen de taaltraining toe op jouw werkzaamheden in jouw sector. Zo leer je precies wat je in de dagelijkse praktijk nodig hebt. Sectoren waarvoor wij onder andere training hebben voor ontwikkeld zijn: Bouwborden

–          Particulier

–          Bouwnijverheid

–          Overheid en zorg

–          Zakelijke Dienstverlening

–          HRM

–          Industrie

–          Petrochemie

Ook voor jouw sector maken wij graag een taalcursus op maat!

trainingsvormen voor Engels

Verschillende trainingsvormen:

–          Privétraining, wil je bijvoorbeeld een taaltraining Engels die is toegespitst op jouw niveau, wensen en behoeften. Deze cursus richt zich helemaal op wat jij nodig hebt. Je volgt lessen bij je eigen vaste docent en op de tijden die jouw het beste uitkomen. Dit is mogelijk bij jouw thuis, bij ons in Groningen of op het bedrijf waar je werkt.

–          Groepstraining met open inschrijving, dit is de perfecte cursus als je bijvoorbeeld taaltraining Engels wilt hebben in een klas van 3 tot 6 personen. Doordat het een kleine klas is kun je volop de aandacht krijgen van de docent. In de lessen is er ruim aandacht voor spreek-, lees- en schrijfvaardigheid, conversatie, grammatica en woordenschat. Een groepstraining bestaat uit 16 lessen van anderhalf uur die je op vaste tijden bij ons volgt.

–          Incompanytraining, dit is een taaltraining voor 1 of meerdere werknemers van je bedrijf. We geven taalcursussen die zijn toegespitst op de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers, dus passend bij hun niveau en wat zij nodig hebben. De lessen zijn helemaal gericht op de praktijd, van juridisch tot technisch en van verkoop tot zeer specialistisch.

De taaltraining Engels, Duits, Nederlands, Dutch Language Course, Russisch en Frans zijn het meest populair. Ook geven wij taaltrainingen in Arabisch, Deens, Fins, Fries, Italiaans, Japans, Pools, Portugees, Spaans, Tsjechisch en Zweeds

 

Engels is vanaf de 20e eeuw de invloedrijkste taal ter wereld. Dit is deels het gevolg van de Britse expansie in de 19e eeuw waardoor het Engels in veel voormalige koloniën nog steeds de voornaamste taal is maar vooral door de dominerende Verenigde Staten. Engels is de officiële taal van onder andere Australië, Belize, Nieuw-Zeeland, Nigeria, Canada, Ierland, Zuid-Afrika, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde staten van Amerika.

http://strijkerbuitenreklame.nl/maatwerk-producten/projectborden/