Til jouw online borrel naar een hoger niveau!

Al langer dan een jaar zitten we met z’n alle thuis aan het werk. Dit betekend dus ook al meer dan een jaar geen fysieke bedrijfsuitjes of borrels. Wij snappen dat een gezellige vrijmibo vaak de afsluiter van een goede en drukke werkweek was. Je kan natuurlijk thuis ook het weekend inluiden met een heerlijk koud biertje of wijntje, maar met gezelschap is gezelliger!

Online borrelen

We leven in een digitaal tijdperk waar heel veel mogelijk is. Verschillende communicatieplatformen faciliteren de mogelijkheid om met meerdere mensen te chatten, met of zonder camera. Dit maakt het mogelijk om online te borrelen met collega’s of vrienden. 

Tips voor het organiseren van jouw online borrel

De mogelijkheden voor een online borrel organiseren zijn er, maar hoe til je jouw online borrel naar een hoger niveau? Wij geven je 5 tips!

 1. Kies je platform
  Maak een keuze waar je  online borrels gaat houden. 

 2. Uitnodiging

Verstuur de uitnodiging naar iedereen met wie je online wil borrelen. Tip: verstuur de directe link naar de online borrel mee in je uitnodiging.

 1. Camera, ready, set, actie!
  Zorg dat je camera is aangesloten en het doet. Heb je al een leuk achtergrond ingesteld?

 2. Borrelbox
  Een borrel zal een borrel niet zijn zonder een hapje en een drankje, ook bij een online borrel.
  Zorg ervoor dat jijzelf en je online borrel geschelschap zijn voorzien. Je kan natuurlijk zelf naar de supermarkt of er voor kiezen om een borrelbox te bestellen. Deze zijn er in verschillende soorten. Tip: vergeet je drankjes niet koud te zetten!

 3. Have fun!
  Als je iedereen hebt uitgenodigd, jouw camera ready is, jouw drankjes (koud) en hapjes klaar staan moet je alleen nog maar gezellig borrelen!

Wanneer staat jouw online borrel gepland?

About

Posted on juni 6, 2021, 8:44 pm By
Categories: Cadeau