Gouden Tip
Image default
Aanbiedingen

Tips bij het inwisselen van oude sieraden

Hebt u oude sieraden die u niet meer draagt? Dan kan het lonend zijn om deze in te leveren bij een goud en zilverhandel. Zij kunnen de waarde van deze sieraden bepalen en u deze waarde uitbetalen. Tijdens het uitzoeken van de sieraden kunt u misschien gaan twijfelen over het verkopen ervan. Wanneer de waarde van het sieraad bepaald is, is waarschijnlijk makkelijker om een keuze te maken. Ben je benieuwd hoe je dit het beste aanpakt? Lees dan verder en kom erachter!

 

Niet geschoten is altijd mis

Hebt u besloten om oude gouden of zilveren sieraden in te wisselen? Dan is het tijd om te bepalen welke sieraden u wilt inwisselen en welke niet. Bij sommige sieraden kunt u misschien twijfelen of het de moeite waard is of niet. In deze gevallen kunt u het beste de sieraden wel meenemen. U kunt dan altijd nog bepalen of u ze wilt inwisselen of niet. Niet geschoten is immers altijd mis!

 

Het materiaal

Tijdens het uitzoeken van de sieraden, kunt u misschien een sieraad tegen komen waarvan u niet meer weet van welk materiaal het gemaakt is. In die situatie kunt u het beste het sieraad meenemen. Samen met een medewerker kunt u er dan achter komen of het sieraad waardevol is of niet. Het zou natuurlijk zonde zijn om een waardevol sieraad in de kast te laten liggen. 

 

Allerlei artikelen 

Goud en zilverhandelaren nemen niet alleen sieraden aan, maar ook andere producten. Dit kunnen producten zijn zoals brillen, maar ook gouden tanden of manchetknopen kunnen erg waardevol zijn. Om te bepalen of het artikel van waarde is, kunt u het artikel het beste meenemen naar de handelaar. 

 

Laat u adviseren

Hebt u oude sieraden in huis en denkt u erover om deze in te leveren? Dan kunt u gerust langskomen bij Feddema Goud inkoop. Deze partij heeft veel kennis van gouden sieraden en dergelijke. De experts kunnen het sieraad op waarde schatten en vervolgens kunt u zelf de keuze maken of u het sieraad wilt inwisselen. Hebt u een vraag of wilt u meer informatie? Neem dan contact op en laat u adviseren over de mogelijkheden.