Gouden Tip
Image default
Woning en Tuin

Verbouwing van onze woning

Ongeveer anderhalf jaar geleden hebben mijn vrouw en ik ervoor gekozen om onze woning volledig te verbouwen. Zo’n vier jaar geleden hebben we ervoor gekozen om te verhuizen naar een oude boerderij. Wij wilden altijd al wat achteraf wonen om te genieten van de omgeving en de om je heen. Destijds hebben we ervoor gekozen wat kleine verbouwingen te doen. Zo zorgden we voor een nieuwe badkamer en haalden nieuwe meubels naar de woning. Toch kon je overal terugzien dat het een oude woning was en dit wouden we graag gaan laten aanpakken. Ook wouden we een groot deel aanbouw doen aan de woning. Ook een nieuwe keuken, verbouwing garage, woonkamer en bovenverdieping zaten in de plannen van de verbouwing. Deze hele verbouwing ging naar verwachting zeker een jaar duren en was het bijna niet mogelijk om dan ook nog te blijven slapen in deze woning. Hiervoor hadden we dan ook een oplossing geregeld.

Oplossen van ruimteprobleem door schuin dak

Op de bovenverdieping van onze woning hebben wij twee kamers die dienen als kantoor. Toch merken we dat we hier te weinig ruimte hebben door het schuin lopende dak en hier wouden we dan tijdens de verbouwing ook verandering in brengen. Daarom hebben wij een dakkapel laten plaatsen door Profit Dakkapellen. Profit Dakkapellen heeft zeer vakkundig een dakkapel geplaatst die perfect past bij onze woning. Naast dat het plaatsen van een dakkapel een functionele waarde had maakt het onze woning van de buitenkant ook een stuk mooier en moderner.

Bouwperiode van onze woning

Uiteindelijk waren alle plannen klaar en was het tijd voor de verbouwing van onze woning. Dit beloofde een lang proces te worden en omdat het een zeer complete verbouwing was zochten we ook een bedrijf die gespecialiseerd is in een complete bouw. Hierbij kwamen we dan ook uit bij Dijkstra Bouw Wierden. Zij hebben veel ervaring op het gebied van complete verbouwingen. Inmiddels is onze woning snel en vakkundig verbouwt en genieten we van onze moderne nieuwe woning dankzij Dijkstra Wierden.