Gouden Tip
Image default
Auto’s en Motoren

Waarde Sloopauto

Het is al vervelend genoeg wanneer uw auto er mee gestopt is; moet u afstand doen van uw auto omdat deze een dure reparatie niet meer waard is, dan zult u uw auto verkopen aan een Autosloperij. Met wie neemt u in dat geval contact op? Consumenten zien vaak door de bomen het bos niet meer in het grote aanbod van Autosloperijen. Waar let u op? Lees meer…

Er zijn een aantal factoren belangrijk voor het maken van een keuze voor een Autosloperij. De belangrijkste zijn:
  • Zaken doen met een RDW erkende Autosloperij: alleen een erkende Autosloperij kan u een vrijwaringsbewijs overhandigen en u afmelden bij de RDW. Hierdoor bent u officieel niet langer de eigenaar van het voertuig. Met een kopie van het vrijwaringsbewijs kunt u tevens de autoverzekering beëindigen. Belangrijk dus!
  • De hoogste waarde voor uw Sloopauto verkrijgen: Tezamen met het vrijwaringsbewijs ontvangen, is het ontvangen van een hoge prijs voor uw Sloopauto een doorslaggevende factor te kiezen voor een Autosloperij. Goed, welke Autosloperij kiest u dan in dat geval? 

Sloop Service Nederland & Waarde Sloopauto


Sloop Service Nederland is een RDW erkende Autosloperij en daarnaast een scherpe prijsaanbieder voor elke Sloopauto of Schadeauto. Wilt u de waarde van uw auto weten, neem direct contact op met deze erkende Sloperij. 
http://www.marktnet.nl/autos/schadeautos/autosloperij-ssn-koopt-alle-auto-s-tot-wel-500-euro-12477848.htm

Gerelateerde artikelen

Vakgarage Jelsma; voor al het onderhoud aan uw auto

Dilemma van het jaar: heb je nog wel een auto nodig?

De automaatbak spoelen, hoe gaat dat eigenlijk in zijn werk?