Gouden Tip
Image default
Aanbiedingen

Wat voor soorten vouwgordijnen zijn er?

Misschien heb jij het besluit genomen om een vouwgordijn van Raamdecoratie.com te kopen. Dit is een goede keuze, maar we snappen dat het misschien onduidelijk is wat nou precies de verschillen tussen de verschillende soorten vouwgordijnen zijn. In deze blog zullen wij dit voor je gaan uitleggen, dus lees snel verder!

  1. Verduisterende vouwgordijnen

De eerste soort die wij gaan uitlichten zijn de verduisterende vouwgordijnen. Deze gordijnen doen in principe precies wat de naam weggeeft: ze verduisteren een ruimte. Deze vouwgordijnen laten compleet geen licht door, en zijn hierdoor ook optimaal voor in een slaapkamer. In deze ruimte wil je namelijk het liefst de mogelijkheid hebben om de lichtinval compleet te blokkeren, zodat je een goede nachtrust kan hebben. Verduisterende vouwgordijnen kunnen een romantische en warme uitstraling hebben: perfect voor de slaapkamer.

  1. Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen zijn eigenlijk het tegenovergestelde van verduisterende vouwgordijnen: zij laten vrijwel al het licht binnen. Dit kan heel mooi zijn voor in je woonkamer, waar jij graag een levendige sfeer wilt hebben. Transparante vouwgordijnen bieden een mogelijkheid om een kamer te beschutten, maar houden toch ook de mogelijkheid om te kunnen genieten van het uitzicht. Deze gordijnen worden in alle kleuren ontworpen, en passen dus gegarandeerd in jouw interieur.

  1. Lichtdoorlatende vouwgordijnen

Als jij graag wel een vorm van lichtinval wilt hebben, maar geen compleet transparante gordijnen wilt hebben, zijn de lichtdoorlatende vouwgordijnen perfect voor jou. Deze vouwgordijnen laten het licht mooi door, maar bieden meer beschutting dan de transparante vouwgordijnen. Lichtdoorlatende vouwgordijnen creëren een warme, natuurlijke sfeer in jouw woonkamer. Deze gordijnen zijn – net als transparante vouwgordijnen – in alle kleuren beschikbaar, en passen daardoor perfect in jouw woonkamer. 

Raamdecoratie.com

Via Raamdecoratie.com weet jij zeker dat je het perfecte vouwgordijn voor jouw ruimte krijgt. Zij maken deze vouwgordijnen namelijk op maat: het past dus sowieso op de plek die jij in gedachte had. Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van een vouwgordijn, of heb jij hier nog vragen over? Neem dan eens een kijkje op de website van Raamdecoratie.com! Deze staat vol met informatie die jou vragen kunnen beantwoorden. Kom jij er toch niet helemaal uit? Dan is het ook mogelijk om contact op te nemen met één van de specialisten van Raamdecoratie.com. Zij zullen je graag helpen!

 

https://www.raamdecoratie.com/