Gouden Tip
Image default
Aanbiedingen

WELKE KLEUREN ZIJN TRENDING

Hoe kan je jouw huisje gezellig inrichten en voorzien van een sfeervolle ambiance? Welke kleuren zijn dit jaar onmisbaar? Hieronder proberen we je wat inspiratie te geven, maar onthoud dat kleur en sfeer persoonlijk zijn en afhangen van je eigen smaak. De volgende suggesties zijn dus niet bindend. Het beste advies dat we kunnen geven is: volg je eigen voorkeur!

NATUURGROEN Groen is een kalmerende kleur en tegenwoordig niet weg te denken in moderne interieurs. Veel interieurbloggers en influencers pronken met hun groene oase van planten en stekjes in huis. Groene muren en banken zijn ook populair. Uiteraard mogen de gordijnen niet achterblijven, en er is een overvloed aan keuze als het gaat om groene gordijnen. Door verschillende groentinten in het hele huis te gebruiken, in een ton-sur-ton stijl, creëer je een fijne en natuurlijke sfeer in je woning. Ton-sur-ton betekent letterlijk “kleur op kleur” in het Frans. Als je dus voor groen kiest, is het misschien leuk om verschillende tinten en nuances groen te combineren. Dit zorgt voor speelsheid zonder de rust te verliezen.

BEIGE Beige is helemaal terug van weggeweest na jarenlang in de vergetelheid te zijn geraakt. Lange tijd had beige een wat oubollig en kneuterig imago, en er werd meestal eerder voor grijstinten gekozen. Langzaam zien we echter een verschuiving van grijs naar beige. Er is zelfs een nieuwe “overgangskleur” ontstaan: greige. Door te kiezen voor beige creëer je, net als met groen, een natuurlijke en ontspannen sfeer in huis. Naast een vintage uitstraling passen beige zandkleuren ook uitstekend bij Ibiza Boho-chique interieurs. Deze sfeer leent zich ook goed voor het mixen van gouden accenten. Denk bijvoorbeeld aan gouden gordijnen of inbetweens.

KLEUR IN JE INTERIEUR Krijg je al zin om je interieur eens goed te bekijken? Heb je zin in groen, beige, goud of welke kleur gordijnen dan ook? Wil je meer weten over kleuren en hoe je de juiste kleuren kiest voor jouw interieur? Dan ben je van harte welkom in de webshop van 123gordijn.nl.

https://www.123gordijn.nl/