Gouden Tip
Image default
Dienstverlening

Zoektocht massage opleiding

Zoekend naar een massage opleiding ben ik uitgekomen bij Positive Touch. Ik was opzoek naar een school waar ik een korte opleiding voor een bepaalde massage kan volgen. Ik ben namelijk werkzaam in een beautysalon. Daar geven ze ook massages aan klanten en door de toenemende drukte moest er of personeel bij komen, maar er was ook een andere oplossing. Dat was het nemen van een korte massage opleiding waarin je een bepaalde massage leert. Qua techniek en qua kennis. Ik ben gaan zoeken via internet en ben uitgekomen bij Positive Touch uit Arnhem, zei geven korte opleidingen. En dat is precies waar ik naar opzoek was.

Massage opleiding bij Positive Touch

We besloten te gaan voor een korte massage opleiding van Positive Touch. Dit is een opleidingscentrum in Arnhem die gespecialiseerd is in het geven van korte opleidingen. Zo heb ik gekozen voor de opleiding tot integraal masseuse. Dit is een massage opleiding waar je de techniek leert. De techniek leert je op een inspirerende wijze mensen te begeleiden bij heelwording, bewustwording en balans van lichaam en de geest. Er komen Westerse en Oosterse vormen van massage’s aan bod en je leert werken met de methodiek van integrale massage. Dat is precies wat mijn werkgever zocht voor mij. Ik heb mezelf daar ingeschreven voor de 16 dagen durende opleiding, waarin je de hele dag naar een gebouw moet, waar de technieken geoefend worden en waar je de kennis over de massage mee krijgt. De kosten hiervoor betaald mijn werkgever, en ik zie er nu al naar uit om te beginnen. Het enige waar ik tegen op zie is het terug gaan in de school banken. Maar gelukkig duurt het maar 16 dagen en dan heb ik een diploma op HBO niveau op mijn naam staan! En dat dankzij mijn werkgever.

 

Zoek jij ook een massage opleiding in Arnhem, die heel kort duur? Neem eens een kijkje op de website van Positive Touch.

 

Gerelateerde artikelen

Outplacement Rotterdam

ZZP Administratiebureau

Psychotherapie Amsterdam gezocht voor hardwerkende man