Gouden Tip
Image default
Gezondheid

Afvallen met de diëtist Naaldwijk

Bij heel veel mensen gaat het vet daar zitten waar je het niet wilt hebben: op de buik. Hoe ontstaat buikvet? Hoe ongezond is het? En hoe kom je van je buikvet af? Dat lukt door afvallen met de hulp van de nieuwe diëtist Naaldwijk.

Een buikje is nodig

Heb jij ook je buik vol van het vet in je buik dan kun je met de hulp van diëtist Naaldwijk afvallen. Het is wel goed om te realiseren dat je altijd een beetje buikvet nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat het een isolatielaagje vormt, dat jouw lichaam beschermt tegen kou. Ook is het een soort stootkussen om je organen als je maag, lever en nieren te beschermen tegen beschadiging. Maar de belangrijkste reden is dat buikvet samen met het onderhuidse vet een echt orgaan is. Je vetmassa is zelfs een van de grootste organen van je lichaam. Maar teveel vet is ook niet goed. En dan maakt het vooral uit waar dat vet zit. Heb je daar last van schakel dan de diëtist Naaldwijk in.

Een teveel is schadelijk voor de gezondheid

Hoe weet je of je teveel buikvet hebt? Dat kan door de  buikomvang, ook wel middelomtrek genoemd te meten. Een gezonde middelomtrek is maximaal 80 cm voor vrouwen en maximaal 94 cm voor mannen. Heb jij meer dan is d  hulp van de diëtist Naaldwijk om buikvet te verkleinen een goed idee. Het buikvet gaat in je organen zitten en daardoor kunnen deze minder goed werken. Bovendien kan overtollig buikvet ontstekingsstoffen maken die een schadelijke werking hebben. Dat vergroot de kans op ziekten als diabetes type 2, hart- en vaatziekten en kanker. Met de hulp van diëtist Naaldwijk kun je ervoor zorgen dat je dus minder buikvet krijgt. Maak snel een afspraak met de diëtist Naaldwijk en start met verkleinen van buikvet en af te vallen.