Gouden Tip
Image default
Banen en opleidingen

Orthopedagoog / Psycholoog

Orthopedagoog/psycholoog (0,7 wtf)

” wij zijn exclusief op zoek naar jou ” gezocht : orthopedagoog/psycholoog we zijn op zoek naar een orthopedagoog/psycholoog die een hart heeft voor leerlingen met een verstandelijke of lichamelijke afwijking of die langdurig ziek zijn. Eentje voor wie het vanzelfsprekend is dat de ontstaan van leerlingen centraal staat. Als orthopedagoog/psycholoog leg jij het accent op het coördineren en opstellen van ontwikkelingsperspectiefplannen en verzoek je toelaatbaarheidsverklaringen aan. Je vervaardiging deel uit van het ppd-team met collega-orthopedagogen/psychologen. Je werkt gezamenlijk in een multidisciplinair team en bent lid van het zorg raadgeving team van de unit kleuters en van de locatie elst. Heb jij deze ambitie én kun je onderstaande punten afvinken, dan ben jij de collega die we zoeken. Jij : beschikt over een afgeronde relevante universitaire vorming, hebt niet louter een ruim hart voor onze leerlingen maar kan ook goed met ze omgaan, zoekt actief en gezamenlijk met je collega ‘s naar beantwoorden op complexe ondersteuningsvragen van leerlingen, durft ‘out of? the? box ‘ te denken, observeert regelmatig in de klas en aan de hand daarvan geef je adviezen aan je collega ‘s, bent? een échte? teamplayer, en je bent bovenal : gewoon een leuk mens

Wat bieden we jou?

Een leuke baan met veel roep die begint bij de start van het nieuwe schoolklas in een superleuk team met 140 collega ‘s dat heel hard werkt maar daarnaast ook écht voetlicht heeft voor de mens achter de professional, evenals een ervaren cvdb en drie collega-gedragswetenschappers. Concreet gaat het om een baan van 0, 7 wtf, verdeeld over vier dagen ( in ieder geval de dinsdag en donderdag ). Het betreft de reparatie van een zieke collega vanaf 20 augustus 2020 ( zo voorstelbaar al eerder ) tot en met uitwendig 31 juli 2021. Als orthopedagoog/psycholoog krijg je onzelfstandig van je vorming en/of ervaring een traktement in schaal 11 en werk je volgens de cao primair onderwijs. Ben je nieuwsgierig werd en wil je ondertussen meer wetenschap? verras ons wil jij onze nieuwe collega word? verras ons dan met een leuke motivatiebrief en je cv. Fijn als je de geschreven richt aan tyra buitenhuis. Reacties kunnen word ingezonden tot en met vrijdag 12 juni 2020. De sollicitatiegesprekken opsporen plaats op woensdag 17 juni. Deze gesprekken zullen plaats opsporen homoloog de richtlijnen van het rivm. Medewerkers van de onderwijsspecialisten met een vast dienstverband bezitten voorrang. Aankoop naar oorzaak van deze vacature wordt niet op eerbewijs stellen.

Referentienummer : 20-063.

Op weg naar een betekenisvolle plek in de gemeenschap op lichtenbeek. Met 140 collega ‘s bieden we op lichtenbeek chic onderricht aan ruim 340 nageslacht van 4 tot en met 13 jaar. Onze leerlingen bezitten een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige beperking, of zijn langaanhoudend ziek. Onderricht, zorg en revalidatie zitten bij ons tijdens één dak. Zo kunnen we onze leerlingen fulltime ondersteunen. We gaan uit van hun mogelijkheden en vasthouden we rekening met hun beperkingen. Onze ambitie en uitdaging is het bieden van individueel maatwerk om leerlingen met een speciale onderwijs-zorgvraag optimaal voor te aanmaken op hun toekomst.

https://www.vindazo.nl/keywords/psycholoog.html

Gerelateerde artikelen

Medewerker klantenservice

Schakel een interim inkoper in voor piekperiodes of speciale projecten via deze detacheerder

Interview met een Machine Learning Engineer