Gouden Tip
Image default
Onderwijs

Ben je op zoek naar een kinderopvang in Rotterdam?

Je wilt natuurlijk het beste voor je kind en daarom is het kiezen van de juiste kinderopvang zo belangrijk. Ook in regio Rotterdam is de keuze groot en zul je een juiste keuze moeten maken. Kinderopvang De Groene Tuin heeft vier locaties in Rotterdam, dus er is altijd een kinderopvang bij je in de buurt. 

Waar moet ik letten tijdens het kiezen van een kinderopvang?

Als eerste is het belangrijk dat het kind het naar zijn zin heeft, daarom kan je prima eens rondvragen aan familie of vrienden of zij ervaring hebben met een fijne kinderopvang Rotterdam. Daarnaast zou je eens online kunnen kijken op verschillende websites van de kinderopvang. Waar je dan op zou kunnen letten is wat de waarden zijn van de kinderopvang, wat zij belangrijk vinden, wat voor eten de kinderen krijgen, wat voor activiteiten zij doen en of ze pedagogisch medewerkers in dienst hebben. De kinderen moeten het natuurlijk naar hun zin hebben maar het is ook belangrijk dat de kinderopvang bijdraagt aan de ontwikkeling van de kinderen. In regio Rotterdam is kinderopvang De Groene Tuin erg bekend. Zij staan bekend om het gezonde eten dat zij de kinderen geven, de leuke en sportieve activiteiten die zij met de kinderen doen en zij hebben maarliefst 35 pedagogisch medewerkers in dienst die constant bezig zijn met de emotionele en cognitieve ontwikkeling van de kinderen.

Waarom zijn pedagogisch medewerkers zo belangrijk bij een kinderopvang?

Kinderen worden niet alleen thuis opgevoed via hun ouders, maar het meeste leren zij misschien wel door met leeftijdsgenoten om te gaan, in een andere omgeving. Pedagogisch medewerkers zijn constant bezig met de ontwikkeling van de kinderen op sociaal vlak. Zo leren de kinderen met elkaar omgaan en zijn ze perfect voorbereid op wanneer ze naar school gaan.