Gouden Tip
Image default
Hobby en vrije tijd

Bubbelenveloppen: voor al je verzendingen

Je hebt eindelijk eens al je kleine beeldjes die je jarenlang hebt gespaard op marktplaats gezet. Ze liggen inmiddels al een hele tijd in een doos stof te vangen en je kijkt er toch niet meer naar om. Dus tijd om ze te verkopen. Tot je verbazing blijken ze razend populair en ze je verkoopt er al snel een paar. Maar hoe ga je die kleine tere beeldjes eigenlijk verzenden? Daar heb je nog helemaal niet over nagedacht. Dat is eigenlijk heel makkelijk! Je verstuurt ze met bubbelenveloppen! Dan weet je zeker dat ze veilig op de bestemming aankomen.

 

Bubbelenveloppen in alle soorten en maten

Of je beeldjes nu klein of nog kleiner zijn, bubbelenveloppen heb je in allerlei soorten en maten. Uiteraard kun je er geen grote beelden mee verzenden, het blijft immers een envelop. Toch zijn er ook vrij grote enveloppen die je kunt kopen. Maar gelukkig zijn jouw beeldjes van een klein formaat en passen dus uitstekend in een envelop. De bubbelenveloppen zijn voorzien van een beschermende laag aan de binnenkant. Deze laag bestaat uit kleine luchtbelletjes die de inhoud beschermen. De envelop met bubbeltjes kan dus prima tegen een stootje en je beeldjes zullen voldoende beschermt zijn tijdens de verzending.

 

Bubbelenveloppen met een documenthouder

De meeste bubbelenveloppen zijn wit of bruin, je hebt ze vast al vaker gezien. Op de voorkant schrijf je de naam van de geadresseerde op. Of je plakt er een verzendlabel op. Tegenwoordig zijn er ook bubbelenveloppen met een documenthouder. Dit is een doorzichtig vak op de voorkant van de envelop. Je hebt het vast al vaker gezien op pakketjes. In dit vak kun je de factuur schuiven. Handig, want dat hoeft die er niet meer bij in de envelop. Denk er wel aan dat op de achterkant van het factuur het adres van de bestemming moet staan. En dat deze goed zichtbaar is.

https://luchtkussengigant.nl/type/bubbel-envelop/

Gerelateerde artikelen

Genieten van kamperen met een betrouwbare kampeerstoelen!

Is dit gaming bureau van Parisot iets voor jou?

Modeltrein kopen