De horeca kraan, de musthave voor jouw horeca- onderneming

Mengen, voorspoelen, of spuiten, dit kan de horeca kraan. Deze multi- functionele horeca kraan heb jij nodig voor jouw horeca- onderneming. Kraan nodig voor je bar? Ook de sproeikraan is een zeer nuttige horeca kraan.

 

Horeca kraan met voorspoeldouche, wat een voordeel!

De voorspoeldouche, daar word je gewoon blij van als je deze moet gebruiken. Pannen, potten, servies en ander kookgerei spoel je eerst af met de voorspoeldouche en gaat daarna de vaatwasser in. Als je de hendel loslaat, stopt het water ook. Geen verspilling van water als je deze kraan gebruikt. Wat voor voorspoeldouche heeft jouw horeca kraan nodig? Een kraan met muuraansluiting of tussenkraan? Liever een tafelmodel? Geen probleem voor de voorspoeldouche. Alle soorten en maten zijn te verkrijgen. De voorspoeldouche zie je in iedere horeca- onderneming. Van de plaatselijke voetbalkantine tot aan een chic restaurant, deze horeca kraan heb je nodig. Of je nu RVS wilt of matzwart, zelfs de kleuren kun je bedenken. Denk aan matzwart als de kraan in het zicht staat en rvs voor in je keuken. Makkelijk in onderhoud en plaatsing.

 

Mengkraan gecombineerd met voorspoeldouche, een topcombinatie

De mengkraan en voorspoeldouche gaan veelal samen door het leven in de keuken. De switch tussen mengkraan en voorspoeldouche maakt de combinatie ideaal. De combinatie is vooral geschikt in de kleinere horeca- ondernemingen. Denk aan een snackbar of sportkantine.

De mengkraan kan uitgevoerd worden met een zwenkhals en dit is een uitvoering die je veelal tegenkomt. Behalve het makkelijk kunnen wassen van je handen, zijn glazen en vazen hierdoor goed schoon te maken. De mengkranen met zwenkhalsen hebben een hogere hals en zeer geschikt voor in de keuken.

 

Slanghaspel van onschatbare waarde

Ook de slanghaspel is van onschatbare waarde. Handig in gebruik voor het schoonmaken van de keuken.

 

Infrarood of met elleboogfunctie? Ook dit past bij jouw kraan!

Heb jij een professionele keuken? Dan verdien je ook een professionele horeca kraan. Er is ontzettend veel keuze in deze kranen. Je kunt een kraan kiezen met elleboogfunctie voor optimale hygiëne of zelfs met infrarood! Liever een spuitpistool en een drinkfontein? Leef je uit en kies de juiste horeca kraan.

 

Mengkraan te verkrijgen in verschillende uitvoeringen

Lage of hoge mengkraan, zelfsluitend of een kraan met een kwartslagbediening? Ook dit kun je zelf bepalen, daarnaast zijn de meeste kranen goed zelf te installeren.

 

Informatie over de kuiste horeca kraan, passend bij jouw bedrijf!

Geïnspireerd geraakt door alle keuzes en opties die een horeca kraan heeft? Dat kunnen wij ons voorstellen. Kijk goed wat jouw horeca- onderneming nodig heeft. Waar past de kraan het beste of heb je er meer nodig en ga je dan voor verschillende mogelijkheden? Kijk vooral wat de kraan jou op langer termijn te bieden heeft en beslis niet te snel. Uiteindelijk is jouw investering in een horeca kraan het dubbel en dwars waard. Hoe vaak doe je wel niet een kraan open en dicht? Ga voor kwaliteit!

 

Tip: HorecaTraders – Horeca apparatuur

 

Tags:

Registreer u vandaag nog en word lid van ons platform

Wil jij jouw blogs delen en een breed publiek bereiken? Wacht niet langer en registreer je vandaag nog op Gouden-tip.nl

Gerelateerde artikelen die u mogelijk interesseren

Gerelateerde berichten

De rol van goed bedrijfsrestaurant management in het verbeteren van de bedrijfscultuur

Een bedrijf is meer dan alleen een plek waar werknemers samenkomen om hun taken uit te voeren. De sfeer, de onderlinge relaties en het welzijn van medewerkers spelen een cruciale rol in de prestaties en tevredenheid binnen een organisatie. Bedrijfsrestaurant management is een vaak onderschat aspect dat direct kan bijdragen aan een positieve bedrijfscultuur. Een goed beheerd bedrijfsrestaurant biedt niet alleen gezonde maaltijden, maar creëert ook een omgeving waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen, ontspannen kunnen netwerken en productiever worden. In deze blog gaan we dieper in op de impact van een goed bedrijfsrestaurant op de werkplek en hoe effectief management kan bijdragen aan een betere bedrijfscultuur. Waarom een bedrijfsrestaurant meer is dan alleen eten Een bedrijfsrestaurant wordt soms gezien als een simpele faciliteit waar medewerkers snel hun lunch kunnen halen. Maar in werkelijkheid heeft een goed restaurant binnen een organisatie veel meer invloed. Het is een plek waar medewerkers even

Gepubliceerd door Gouden Tip.nl