Gouden Tip
Image default
Fotografie

Er weer jong en strak uitzien

Voor veel mensen vandaag de dag is het belangrijk om er jong uit te zien en vooral ook om er jong uit te blijven zien. Mensen doet daar dan ook veel moeite voor en tegenwoordig zijn er dan ook vele opties die je kunt ondernemen wanneer je er graag weer wat jonger en wat beter uit wilt zien. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan een liquid facelift, een minder ingrijpende maar minstens net zo mooie variant van een facelift. Een liquid facelift wordt namelijk uitgevoerd met fillers, dit zijn dezelfde fillers, die worden gebruikt bij het lippen vergroten, een ingreep die tegenwoordig ook heel populair is.

Waar plastische chirurgie vroeger nog wel een taboe was, zo is het tegenwoordig niet meer iets waar je je per se voor moet schamen. Veel mensen kiezen er natuurlijk wel voor om een ingreep subtiel uit te laten voeren, omdat het natuurlijk nooit mooi is als het direct heel erg opvalt dat je een ingreep hebt laten uitvoeren. Echter, heb je ook mensen die trots zijn op al hun ingrepen en daar ook absoluut geen geheim van maken. Denk hierbij bijvoorbeeld eens aan onze eigen Marijke Helwegen, die een ware voorvechter is van plastische chirurgie en ook veel voorlichting geeft. Er zijn ook beroemdheden die bekend zijn geworden na hun ingrepen of zelfs dankzij hun ingrepen. Denk hierbij aan Pamela Anderson, die na haar borstvergrotingen veel populairder werd in haar televisieshow ‘Baywatch’.

Nu moet je natuurlijk niet denken dat je nu meteen verplicht bent om ook na te gaan denken over cosmetische ingrepen. Als je tevreden bent met wat je hebt, is dat natuurlijk alleen maar goed en moet je dit zeker zo houden. Het is alleen fijn om te weten dat er mogelijkheden zijn voor diegenen die wellicht niet zo tevreden zijn met hoe zij eruit zien.

http://www.faceland.nl