Ik wil een lening afsluiten, wie kan mij helpen?

Het internet en vooral het gebruik van verschillende systemen is nog lang niet voor iedereen even duidelijk. Wanneer u zelf niet in staat bent of niet voldoende kennis heeft om uw lening te berekenen raden we u aan om een beroep te doen op één van de vertegenwoordigers van een bank. Deze medewerkers zijn namelijk eveneens perfect in staat om te berekenen welke lening het beste aansluit op uw wensen en welk bedrag u maandelijks kunt gaan afbetalen. We raden u wel aan uw lening bij verschillende banken te laten berekenen. Het is ook zo dat de ene bank kan beschikken over vormen van lenen waar de andere bank niet over beschikt.

Daarnaast kan bank A ook zomaar even een aanzienlijk stuk strenger zijn dan bank B terwijl u wel degelijk in staat kunt zijn om een hoger bedrag te lenen en dus ook af te betalen. Bovenstaande maakt dan ook duidelijk dat het geen enkel probleem is wanneer u niet in staat bent om zelf (online) uw persoonlijke lening te berekenen. Medewerkers van financiële instellingen staan nog steeds graag klaar om u verder te helpen. Probeer er wel voor te zorgen dat deze mensen zo goed mogelijk op de hoogte zijn van uw financiële situatie. Wanneer dit niet het geval is kan uw lening toch (volgens de simulatie) geweigerd worden wegens niet voldoende financiële zekerheden terwijl u daar eigenlijk wel over beschikt.

Help mijn lening wordt geweigerd!

 Het kan natuurlijk voorkomen dat de door u aangevraagde lening op afbetaling door de bank wordt geweigerd. In dit geval is het vooral belangrijk om te kijken naar de reden waarom de lening in kwestie werd geweigerd. Beschikt u over een onvoldoend inkomen en onvoldoende financiële waarborgen om de lening te kunnen rechtvaardigen, dan geven we u bij een herevaluatie maar weinig kans. U kunt er als vanzelfsprekend wel voor kiezen om bij een andere bank nog eens te raden te gaan. Het is ook geen geheim dat de ene bank al wat strenger is in het toekennen van een lening dan de andere.

Wat kan ik doen?

Het kan echter ook voorkomen dat uw lening op afbetaling om een andere reden wordt geweigerd. Heel wat mensen vergeten bijvoorbeeld bij het aanvragen van een lening rekening te houden met eventuele financiële waarborgen. Het kan namelijk perfect zijn dat uw inkomen onvoldoende is om een lening te rechtvaardigen, maar wanneer u een degelijke financiële waarborg (of bijvoorbeeld effecten) in onderpand kunt geven voor de lening kan het opeens een heel andere zaak worden. U doet er met andere woorden goed aan om uw dossier zo goed mogelijk voor te bereiden alvorens naar een bank te stappen en die hoe je best een persoonlijke lening kan aflossen.

https://www.snelgeldlenenbinnen10minuten.eu/de-persoonlijke-lening-aanvragen-nederland/

About

Posted on februari 13, 2021, 7:32 pm By
Categories: Financieel